Το πόρισμα για το νερό της Μεγαλόπολης μετά τις πλημμύρες

Το πόρισμα για το νερό της Μεγαλόπολης μετά τις πλημμύρες

Ιούλιος 27, 2016 - 12:29
0 σχόλια

Επιστολή του Δημάρχου Μεγαλόπολης προς τους Δημότες σχετικά με την ποιότητα νερού ανθρώπινης κατανάλωσης Δ.Κ. Μεγαλόπολης

Με γνώμονα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και με ευαισθησία στην έγκυρη πληροφόρηση των δημοτών, σας ενημερώνουμε ότι η Δημοτική Αρχή ζήτησε από το διαπιστευμένο πανεπιστημιακό Εργαστήριο Υγειονομικής Τεχνολογίας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου αμέσως μετά τις πλημμύρες στις 25-06-2016 τη λήψη και εργαστηριακή ανάλυση δειγμάτων νερού από διάφορα σημεία του δικτύου ύδρευσης της Μεγαλόπολης, προκειμένου να εκτιμηθεί η ποιότητα του νερού μετά τη θεομηνία που έπληξε την περιοχή.

Η λήψη των δειγμάτων υλοποιήθηκε στις 11-07-2016 και από τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων προέκυψε ότι το νερό ύδρευσης της πόλης δεν υπέστη καμία ποιοτική υποβάθμιση από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και ότι είναι ασφαλές για χρήση ανθρώπινης κατανάλωσης, καθώς πληροί τις απαιτήσεις της υφιστάμενης νομοθεσίας.

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης

 

Παπαδόπουλος Διονύσιος

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.