Ποντάρει στον Τσιφτσή ο Αστέρας για την νέα χρονιά

Ποντάρει στον Τσιφτσή ο Αστέρας για την νέα χρονιά

Απρίλιος 18, 2019 - 13:18
0 σχόλια

Ο Γιώργος Αθανασιάδης με το τέλος της σεζόν αναμένεται να αποχωρήση από τον Αστέρα Τρίπολης οδεύοντας προς την ΑΕΚ ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο για τον Αντώνη Τσιφτσή.

Ο 19χρονός κίπερ που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Αρκαδική ομάδα για 3 ακόμα χρόνια με τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης να πιστεύουν σε αυτόν ποντάροντας στο ταλέντο του για το μέλλον.

Ο Αντώνης Τσιφτσής αναμένεται να αποτελέσει το buck up στην θέση "1" του Νίκου Παπαδόπουλου ενώ θα προστεθεί λογικά με μεταγραφή ένας ακόμα τερματοφύλακας και για να συμπληρώσει την τριάδα των κιτρινομπλέ πορτιέρο.

Ο ύψους 1,91μ. Τσιφτσής και διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Αστέρα, έκανε το ντεμπούτο του στη Super League σε ηλικία 18 ετών, 8 μηνών και 12 ημερών και συγκεκριμένα στις 2 Απριλίου 2018 στην αναμέτρηση κόντρα στον Πλατανιά.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομά του είχε κυκλοφορήσει τον περασμένο Δεκέμβριο στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ως ένας από τους νεαρούς Έλληνες παίκτες που παρακολουθείται από τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού Νίκο Νταμπίζα με τον Αστέρα Τρίπολης να ανανεώνει το συμβόλαιο του νεαρού τερματοφύλακα.
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.