Πολύνεκρο ναυάγιο στους Παξούς - 12 θύματα

Πολύνεκρο ναυάγιο στους Παξούς - 12 θύματα

Ιανουάριος 11, 2020 - 19:01
0 σχόλια

Συνεχίζονται οι έρευνες στα νερά του Ιονίου για τον εντοπισμό των αγνοούμενων προσφύγων διαφόρων υπηκοοτήτων που επέβαιναν σε λέμβο η οποία βυθίστηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου με τον ως τώρα απολογισμό να είναι 12 νεκροί ανάμεσα τους και μια γυναίκα και 21 διασωθέντες εκ των οποίων δυο γυναίκες, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Διονύση Βυθούλκα στο in.gr.

Πληροφορίες αναφέρουν πως κανείς εκ των επιβαινόντων δεν φορούσε σωσίβια.

Στο σημείο των ερευνών όπου επικρατούν καλές καιρικές συνθήκες έχει σπεύσει κλιμάκιο βατραχανθρώπων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής καθώς δεν αποκλείεται κάποιοι από τους αγνοούμενους να παγιδεύτηκαν στη λέμβο κατά τη βύθιση της. Στις έρευνες συμμετέχουν έξι περιπολικά σκάφη Λ.Σ. ΕΛ. ΑΚΤ.των Λιμενικών Αρχών Κέρκυρας, Ηγουμενίτσας, Πρέβεζας, Λευκάδας, Παξών και Συβότων, τέσσερα παραπλέοντα πλοία, ενώ συνεισφέρουν δύο ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας και ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.