Πολλές φωτιές από αμέλεια στην περιοχή της Μεγαλόπολης

Πολλές φωτιές από αμέλεια στην περιοχή της Μεγαλόπολης

Μάρτιος 21, 2019 - 19:15
0 σχόλια

Τις τελευταίες ημέρες έχουν ξεσπάσει πολλές φωτιές στην περιοχή μας , για τις οποίες υπάρχει μεγάλη αμέλεια από συμπολίτες μας.

Χθες στα Γούπατα και στο Καμποχώρι, προχθές στην Μονή Μπούρα, πιο πριν στο Δερβένι. Επίσης στις Αραχαμίτες χθες ακόμα μια φωτιά από αμέλεια , έκανε στάχτη περίπου 100 στρέμματα.

Παρόλο που αυτή την εποχή επιτρέπεται οι πολίτες να καίνε ξερά χόρτα, έχουμε σοβαρά περιστατικά. Αιτία ότι δεν υπάρχει έλεγχος και προσοχή. Δεν πρέπει κανένας να βάζει φωτιά όταν φυσάει, να μην είναι εκεί να την ελέγχει, να έχει μαζί του μέσα κατάσβεσης.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ευτυχώς σε όλες τις περιπτώσεις έχει επέμβει άμεσα και δεν έχουν δημιουργηθεί μεγαλύτερα προβλήματα. Όμως όλοι μας οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Αν λοιπόν μας ξεφύγει μια φωτιά προσπαθούμε να την προλάβουμε και αμέσως παίρνουμε τηλέφωνο στο 199. Δεν εγκαταλείπουμε το σημείο και προσπαθούμε να την περιορίσουμε μέχρι να έρθει η Πυροσβεστική.

Αν κάποιος πολίτης προκαλέσει φωτιά τον περιμένει αυτόφωρη διαδικασία και μεγάλα πρόστιμα.

Ας προσέχουμε λοιπόν όλοι μας.

Πηγή: kafeneio-megalopolis.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.