Πολλές ελλείψεις για την διενέργεια δημοψηφίσματος στην Π.Ε. Αρκαδίας (photos+video)

Πολλές ελλείψεις για την διενέργεια δημοψηφίσματος στην Π.Ε. Αρκαδίας (photos+video)

Ιούλιος 02, 2015 - 19:28
0 σχόλια

Πυρετώδεις διαδικασίες για να είναι όλα έτοιμα την Κυριακή

Λίγες ημέρες πριν από το δημοψήφισμα η Περιφέρεια Πελοποννήσου βρίσκεται σε εγρήγορση και η εκλογική επιτροπή δουλεύει πυρετωδώς, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την Κυριακή 5 Ιουλίου, όταν οι ψηφοφόροι θα προσέλθουν στις κάλπες.

Ο μικρός χρόνος που υπάρχει δημιουργεί προβλήματα καθώς το υπουργείο Εσωτερικών έως την Πέμπτη 2 Ιουλίου δεν είχε στείλει τα σχετικά βιβλία για να σφραγιστούν. Επίσης, λείπουν τα τηλεγραφήματα και οι εκλογικοί κατάλογοι, αλλά οι υπάλληλοι θα προσπαθήσουν να αντεπεξέλθουν οποιαδήποτε στιγμή έρθουν τα υλικά, για να είναι όλα έτοιμα.

Οι εφορευτικές επιτροπές και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι είναι οι ίδιοι όπως στις προηγούμενες εκλογές, ενώ τα εκλογικά κέντρα σε ολόκληρη την Αρκαδία είναι 337.

Τη διαδικασία παρακολούθησε και ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο οποίος ευχαρίστησε το προσωπικό καθώς και τη διευθύντρια κυρία Ματίνα Πορφύρη.

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Στους ρυθμούς του δημοψηφίσματος η περιφέρεια Πελοποννήσου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.