Πολλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας της Υγείας στη Γορτυνία

Πολλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας της Υγείας στη Γορτυνία

Μάιος 13, 2017 - 14:33
4 σχόλια

Για άλλη μια φορά στη Γορτυνία γίναμε μάρτυρες της αναποτελεσματικότητας της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας που αδυνατεί να δώσει ουσιαστικές λύσεις στο χώρο πολιτικής ευθύνης της. 

Μόλις χθες Γορτύνιος συμπατριώτης μας κινδύνεψε από τη μη έγκαιρη διακομιδή του στο Παναρκαδικό νοσοκομείο απόρροια έλλειψης ασθενοφόρου στα τοπικά Κέντρα Υγείας. Συναφή περιστατικά έχουν λάβει χώρα αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν. 

Μάλιστα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας της Πρωτοβάθμιας Υγείας στη Γορτυνία έχουν αναφερθεί πολλάκις, έχουν αναδειχθεί από δημότες στα τοπικά ηλεκτρονικά και έντυπα Μ.Μ.Ε. αλλά δυστυχώς φαίνεται πως κρούουν κλειστές θύρες στην οδό Αριστοτέλους και απευθύνονται σε ώτα μη ακουόντων στα εκεί Υπουργικά γραφεία. 

Συνεπώς θέτουμε προ των ευθυνών τους την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και τον κυβερνητικό βουλευτή Αρκαδίας κ. Παπαηλίου Γεώργιο. Παράλληλα ζητούμε από τη Δημοτική Αρχή να γίνει παρεμβατική και διεκδικητική τιμώντας το θεσμικό της ρόλο που δεν είναι άλλος από το να μεριμνά σε καθημερινή βάση για την επίλυση των προβλημάτων των Γορτυνίων.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ


4 Σχόλια

Βιαστηκατε και καρφωθηκατε.Πιστευω να καταλαβατε οτι το κακοστημενο δηθεν συμβαν του ΑΝΩΝΥΜΟΥ οδηγου που δηθεν τον εγκατελειψε ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ οδηγος ηταν στημενο προπαγανδιστικο μελο της ΝΔ που απευθηνεται σε ..αμερικανακια..Τωρα που σας πεσανε οι μασκες θα ζητησετε συγνωμη για τις αλητικες βρισιες για ολους τους Γορτυνιους ήθα περιμενετε να δειτε και το εκλκγικο φτυσιμο των γορτυνιων;; Διαλεχτε...φτηνοι

Ρε αχρηστοι ουτε μια προβοκατσια δεν ειστε ικανοι να στησετε.. Πώς θελετε να σας ξαναεμπιστευτει ο λαος αφου εισαστε ανικανοι για τοσα χρονια που κυβερνουσατε μαζι με τα ρεταλια του ..ΠΑΣΟΚ και θελετε τωρα και φτηνη προπαγανδα μηπως μαι κοροιδεψετε κανενα βλαχο. Ουστ ρε δεν τα φαγαμε μαζι,μονοι σας τα φαγατε.

Ρε νουμερα ποιος σας ειπε οτι οι γορτυνιοι τρωνε κουτοχορτο;; Η νεα Τ.Ο της ΝΔ ξεκινησε μια προπαγαντα με τα ασθενοφορα της γορτυνιας,το Κ.Υ της Δημητσανας,τον οδηγο που τον εγκατελειψαν που ειναι και ανωνυμος και ανυπαρκτος και τις ανακοινωσεις της..ΠΟΕΔΗΝ .Τωρα θα ετοιμαζουν και τις δημοτικες τους ανησυχιες λες και ησαν τοσα χρονια σε αλλο πλανητη.. Κολπακια για γελια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.