Πολλά προβλήματα έφερε ο χιονιάς στην Αρκαδία

Πολλά προβλήματα έφερε ο χιονιάς στην Αρκαδία

Ιανουάριος 12, 2019 - 13:27
0 σχόλια

«Αλατιέρα» βρέθηκε εκτός δρόμου στον Τρίπολης - Σπάρτης - Δεν υπάρχουν τραυματίες

Πολλά προβλήματα έφερε στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας το νέο κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει την περιοχή. Ύστερα από την ασταμάτητη βροχή τρεις ημέρες τώρα, από το μεσημέρι του Σαββάτου 12 Ιανουαρίου πκνή χιονόπτωση έχει ξεκινήσει στο μεγαλύτερο μέρος της Αρκαδίας.

Το Arcadia Portal επικοινώνησε με τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα, ο οποίος μας είπε ότι έχει σταλεί μηχάνημα από την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας στο Δραγούνι, προκειμένυ να απεγκλωβιστεί ένα ασθενοφόρο αλλά και άλλα οχήματα που εγκλωβίστηκαν στο χιόνι στον δρόμο Τρίπολης - Καστρίου.

Ακόμη, σύμφωνα με όσα μας είπε ο κ. Γιαννακούρας, μια «αλατιέρα» γλίστρησε και έφυγε εκτός δρόμου στον Τρίπολης - Σπάρτης. «Το χιόνι είναι πολύ», μας είπε ο αντιπεριφερειάρχης, προσθέτοντας ότι μηχανήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου έχουν σταλεί στον δρόμο του Πύργου, στη Γορτυνία στον δρόμο από Χρυσοβίτσι στη Στεμνίτσα, ενώ ο δρόμος Αλωνίσταινα - Βυτίνα που η Περιφέρεια Πελοποννήσου είχε κρατήσει ανοικτό, αναμένεται από τη σφοδρή χιονόπτωση να κλείσει και πάλι.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.