Πολλά προβλήματα από τον «Φοίβο» στην Αρκαδία - Ευθύνες σε πολιτεία και πολίτες (pics,vid)

Πολλά προβλήματα από τον «Φοίβο» στην Αρκαδία - Ευθύνες σε πολιτεία και πολίτες (pics,vid)

Ιανουάριος 26, 2019 - 12:48
1 σχόλια

Πολλά προβλήματα προκάλεσε το νέο κύμα κακοκαιρίας," Ο Φοίβος" στην Αρκαδία.

Μεγάλο κομμάτι του οδικού δικτύου πλημμύρισε, υπήρξαν κατολισθήσεις, υπερχειλήσεις ποταμών και γενικότερα πολλές ζημιές.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας βρέθηκε σε σημεία που υπέστησαν ζημιές και τόνισε:

"Εκτός από τις όποιες ευθύνες μπορεί να έχει η Πολιτεία, θα πρέπει να δουν οι πολίτες και τις δικές τους ευθύνες, αφού τα σκουπίδια ρίπτονται ανεξέλεγκτα με αποτέλεσμα να μεταφέρονται με τα νερά και να κλείνουν τα στόμια των καταβοθρών, ενώ και τα χαντάκια στους δρόμους δεν υπάρχουν, αφού έχουν οργωθεί... (όπως συμβαίνει στους Αγίους Αποστόλους στο Στενό, που έχει προκληθεί πρόβλημα πλημμύρας).

Εμείς ως Περιφέρεια είμαστε δίπλα στα προβλήματα και προσπαθούμε με όσα μέσα και προσωπικό διαθέτουμε, χρησιμοποιώντας και ιδιώτες να τα αντιμετωπίσουμε, αλλά σε όλη την Αρκαδία υπάρχουν ζημιές και θα πρέπει οι πολίτες να έχουν υπομονή, αφού ο φετινός Χειμώνας είναι βαρύς.

Είμαστε "επί ποδός" και θα συνεχίσουμε να παρεμβαίνουμε νυχθημερόν για να αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματα όσο πιο σύντομα γίνεται.

Είμαστε κοντά στους πολίτες, συμπάσχουμε με τα προβλήματά τους και γιαυτό είμαστε συνέχεια έξω, στα σημεία που υπάρχουν ζημιές, πλημμύρες και κατολισθήσεις για να δούμε από κοντά τα θέματα και να δίνουμε άμεσα λύσεις.

Βέβαια το προσωπικό είναι ελάχιστο, όπως και τα μηχανήματα που διαθέτουμε αλλά και πάλι καταβάλλεται υπεράνθρωπη προσπάθεια από όλους για να αποκατασταθούν οι ζημιές.

Όμως το οδικό δίκτυο της Αρκαδίας είναι τεράστιο, τα προβλήματα πολλά και σε κάποιες περιπτώσεις η αποκατάσταση των ζημιών θα πάρει κάποιο χρόνο."

Ειδήσεις: 
Video: 

Επί ποδός η ΠΕ Αρκαδίας για τα προβλήματα από την κακοκαιρία Φοίβο

Προηγούμενο άρθρο
Δεν μπορεί...

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Βαγγέλη η ευθύνη της αστυνόμευσης των ρεμάτων και των ποταμών είναι δική σου πλέον. Γιατί δεν την εφαρμόζεις? Γιατί δεν στέλνεις έναν στον εισαγγελέα? Αλλά πως να τον πιάσεις το ψηφοφόρο ή το τοπικό πάρεδρο. Να δεις ποιος πολίτης κουνιέται μετά. Όταν τα καταγγέλουμε σφυρίζεις αδιάφορα! Δήμος Τρίπολης και Περιφέρεια είστε υπεύθυνοι! Οι πολίτες συμμορφώνοται όταν εφαρμόζετε ο νόμος πρώτα από εσας. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΩΡΑ!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.