Poll: Σε ποια θέση θα θέλατε να ενισχυθεί ο Αστέρας Τρίπολης;

Poll: Σε ποια θέση θα θέλατε να ενισχυθεί ο Αστέρας Τρίπολης;

Ιανουάριος 17, 2018 - 08:50
2 σχόλια

O Αστέρας Τρίπολης μέσω και του Σάββα Παντελίδη έχει ξεκαθαρίσει πως θα γίνει κάποια μεταγραφική κίνηση τον Γενάρη μόνο σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής αξίζει και με το παραπάνω να φορέσει τη φανέλα με το αστέρι.

Άλλωστε τα αποτελέσματα και η γενική εικόνα της ομάδας αποδεικνύουν πως το «κιτρινομπλέ» σύνολο είναι καλοδουλεμένο και έτοιμο για υψηλές πτήσεις και δεν χρειάζεται ούτε βιαστικές κινήσεις ούτε κάποια μεταγραφή για τα «μάτια του κόσμου».

Αν όμως γίνει κάποια προσθήκη, σε ποια θέση θα θέλατε να ενισχυθεί ο Αστέρας;

 
 
Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Ο Αστέρας δεν έχει νόημα να ενισχυθεί αλλά να ανασυνταχθεί εξ αρχής μήπως και δει άσπρη μέρα.Από το κύπελλο εκτός από Ευρώπη ούτε συζήτηση,πρωτάθλημα αμαρτία και να λέγεται.Μόνο παίζει για να σωθεί.Και φυσικά να πάει και κόσμος στο γήπεδο γιατί με την εικόνα που παρουσιάζουν απογοητεύουν και αυτού που ασχολούνται.

Σωστα, εχει μονο 8 σερι ματς στο πρωταθλημα αηττητος, με 6 νικες και 2 ισοπαλιες και ειναι με τον Πανιωνιο στην 5η θεση.... Αντε να δουμε επιτελους ασπρη μερα... Τουλαχιστον εαν ειναι να σχολιασεις, κανε τον κοπο να δεις την βαθμολογια οπως ειναι τωρα...Έχουν αλλαξει τα πραγματα εδω και 3(!!!!!) μηνες... Καθυστερημενε...Ακομα να το παρεις χαμπαρι ωστοσο...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.