Poll: Σε ποια θέση πιστεύετε πως θα τερματίσει ο Αστέρας;

Poll: Σε ποια θέση πιστεύετε πως θα τερματίσει ο Αστέρας;

Φεβρουάριος 13, 2018 - 10:40
7 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης φορτσάρει για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος που τον βρίσκει στην 7η θέση με 28 βαθμούς μετά από 21 αγωνιστικές.

Το πρόγραμμα της ομάδας του Σάββα Παντελίδη είναι δύσκολο καθώς στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες υποδέχεται τον Ατρόμητο, ακολουθεί το ματς στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, η εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και ο αγώνας στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό!

Μετά από αυτό το απαιτητικό πρόγραμμα ο Αστέρας υποδέχεται τον Πλατανιά, παίζει εκτός με τον Λεβαδειακό και την Κέρκυρα, μετά φιλοξενεί τον Απόλλωνα και τέλος αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Οι δηλώσεις παικτών και τεχνικού έχουν άρωμα πεντάδας με τον Αστέρα να είναι έτοιμος να παλέψει σε κάθε παιχνίδι, όπως άλλωστε κάνει μέχρι σήμερα, για να ξεπεράσει Πανιώνιο, Ξάνθη αλλά και να μην επιτρέψει στον ΠΑΣ Γιάννινα να μπει αυτός ανάμεσα στους πρώτους.

Με βάση το πρόγραμμα αλλά και την παρουσία της ομάδας σε ποια θέση πιστεύετε πως θα τερματίσει;

 

 
 
 
Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

χαχααχαχα αρε παυλακη ΛΟΥΚΟΥΜΑ πριν καποιες εβδομαδες λεγατε γραφατε για εξοδο ευρωπη κλπ και τωρα μιλατε για 7-8 θεση και βλεπουμε? και σε πειραζει η 9-10? ξυδακι ρε γιδι

Κοιτά μην σε περάσει ο Ατρόμητος, και παίζεις Europa απο τον Ιούλιο με caroten ,και άσε τον Αστέρα γαυρακο !!!!!Ομαδα του cl και των κλεμμένων χάρτινων πρωταθλημάτων !

Κοιτατε ραχουλες μη φατε εσεις παγωτο απο τον Ατρομητο οπως και στ κυπελλο.Σαν εκεινο το κυπελλο που σας πηρε ο Μαρινακης τοτε και το φυσατε και δεν κρυωνει ραχουλες...

13.50 Ξερεις οτι μας το εκλεψε ο Μαρινακης, και καμαρωνεις...; Ποσο προβατο εισαι;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.