POLL: Ποια ήταν η αιτία της ήττας από τον Λεβαδειακό;

POLL: Ποια ήταν η αιτία της ήττας από τον Λεβαδειακό;

Απρίλιος 15, 2018 - 22:24
5 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν εκμεταλλεύτηκε τις καλές στιγμές του και ηττήθηκε από τον Λεβαδειακό με 1-0 για την 27η αγωνιστική. Παρά τις προσπάθειες και το καλό πρόσωπο του πρώτου ημιχρόνου, ένα γκολ στο δεύτερο μέρος έκανε την διαφορά και δεν επέτρεψε στον Αστέρα να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από την πόλη της Λιβαδειάς. Τι πιστεύετε πως έκρινε την αναμέτρηση; Η ατυχία; Η αστοχία; Η τακτική του αντιπάλου; Μπείτε στο poll που ακολουθεί και εκφράστε την γνώμη σας με μία ψήφο.

 

 
Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Κάτι πρέπει να γίνει ! Ο προπονητής θα πρέπει να μάθει στους επιθετικούς και όχι μόνο, πως θα βάλουν τη μπάλα στο αντίπαλο τέρμα (και όχι στο δικό τους ) !!! Οταν είναι πχ η εστία κενή, δεν χτυπάμε στο γάμο του καραγκιόζη , ούτε χτυπάμε με τέτοια δύναμη τη μπάλα σαν να θέλουμε να σκοτώσουμε το ...θηρίο !! Γκέγκε ???

Σταματάτε αυτά τα γλυκανάλατα γκαλοπ.Ο Αστέράκος ο καημενούλης έχασε γιατί ντεν έχει ομάδα και δεν μπορεί να είναι συνέχεια κωλόφαρδος.

@19:54 Μάλλον ντεν σε έχει γ@μ#$# Αστεριανός γι' αυτό τα γράφεις αυτά. Πρόξεξε λοιπόν, μήπως στο τέλος γίνεις εσύ ο κωλόφαρδος. Φιλικά στο λέω

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.