POLL: Ο καλύτερος Αρκάς αθλητής του 2018

POLL: Ο καλύτερος Αρκάς αθλητής του 2018

Δεκέμβριος 31, 2018 - 07:37
6 σχόλια

Ψηφίστε τον καλύτερο αθλητή της Αρκαδίας για το 2018 μέσα από το POLL του ArcadiaPortal.gr To 2018 μας αποχαιρετά με σημαντικές διακρίσεις αθλητών του νομού μας και το ArcadiaPortal.gr σας δίνει την ευκαιρία να επιλέξετε τον αγαπημένο σας για τη φετινή χρονιά. Φυσικά, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές είτε βρίσκονται στη λίστα είτε όχι, μιας και η παρακάτω προκύπτει από ψηφοφορία μεταξύ των συντακτών μας. Ευχόμαστε σε όλους υγεία και καλή χρονιά! -Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη (3/1) το απόγευμα.

 
Tags: 

6 Σχόλια

Παναγιωτης ΖΕΥΚΙΛΗΣ, ποδοσφαιρο 19 χρονών εκανε το μεγαλο βημα στον ΠΑΟ ΡΟΥΦ

Γιατί βάζετε γυναίκες αθλήτριες του στίβου ενώ δεν έχουν ενεργό δράση;

Πιστεύω και ψηφίζω τον Μάριο Τσέλλο γιατί είναι μικρός σε ηλικία πολυτάλαντος και παθιασμένος με το μπάσκετ. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει.

Όταν κάποιος αθλητής/αθλήτρια έχει κάνει αγώνες μέσα στην χρόνια θεωρείται ενεργός/η. Επειδή μιλάτε για την Μπερδούση απ ότι κατάλαβα. Έχει κάνει 7-8 αγώνες άρα είναι ενεργή.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.