Poll: Ο Γιάννης Τσιώρος η καλύτερη μεταγραφή της Α' Αρκαδίας

Poll: Ο Γιάννης Τσιώρος η καλύτερη μεταγραφή της Α' Αρκαδίας

Σεπτέμβριος 16, 2018 - 10:49
0 σχόλια

Η μεγάλη διαδικτυακή ψηφοφορία του ArcadiaPortal.gr για την ανάδειξη της καλύτερης μεταγραφής του εφετινού καλοκαιριού στην Α' Αρκαδίας ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 15 Σεπτεμβρίου με τον Γιάννη Τσιώρο να έρχεται πρώτος στην προτίμηση του κοινού.

Ο 18χρονός αμυντικός του Α.Ο. Τεγέας συγκέντρωσε τις περισσότερες θετικές ψήφους προτίμησης και με ποσοστό 25% είναι ο εκλεκτός του Αρκαδικού κοινού ως η καλύτερη μεταγραφή στον χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου του νομού μας.

Στο πιο θερμό μεταγραφικά καλοκαίρι των τελευταίων ετών το ArcadiaPortal.gr έδωσε την δυνατότητα στους φιλάθλους να επιλέξουν μέσα από ανοιχτή ψηφοφορία την καλύτερη μεταγραφή της Α' Αρκαδίας.

Η ανταπόκριση και η συμμετοχή του κοινού στην διαδικτυακή αυτή ψηφοφορία ήταν τεράστια αφού πάνω από 2.000 ψήφοι καταμετρήθηκαν με τους φιλάθλους να δίνουν ψήφο προτίμησης σε 42 συνολικά ποδοσφαιριστές με τον Γιάννη Τσιώρο να έρχεται στην πρώτη θέση.

Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Διονύσης Μπαφές του Μαντινειακού με 19% και την τρίτη θέση ο Νίκος Χατζόπουλος επίσης του Α.Ο. Τεγέας με 8%. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.  

Το Arcadia Portal.gr επικοινώνησε με τον νικητή της ψηφοφορίας Γιάννη Τσιώρο ο οποίος είπε:

"Θέλω να ευχαριστήσω πολύ όλους όσους μπήκαν στην διαδικασία να ψηφίσουν επιλέγοντας εμένα. Το να σε αναδεικνύει το κοινό πρώτο ανάμεσα σε τόσο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζονται την νέα χρονιά στο πρωτάθλημα μας σίγουρα είναι κάτι το τιμητικό για εμένα προσωπικά. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα μου Τεγέα και θα προσπαθήσω να ευχαριστιέμαι την κάθε στιγμή μέσα στο γήπεδο".

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.