POLL: «Γίνε Πρόεδρος στην Α’ Αρκαδίας!»

POLL: «Γίνε Πρόεδρος στην Α’ Αρκαδίας!»

Ιανουάριος 19, 2018 - 19:35
4 σχόλια

Δημιουργήστε την καλύτερη ενδεκάδα του πρώτου γύρου στο τοπικό πρωτάθλημα!

Δεν ξανάγινε! Το ArcadiaPortal.gr σας δίνει την ευκαιρία να φτιάξετε την καλύτερη ενδεκάδα του τοπικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου σε σύστημα 4-2-3-1!

Ο πρώτος γύρος της Α’ Αρκαδίας ολοκληρώθηκε και με κάθε σεβασμό σε όλους τους ποδοσφαιριστές και στις ομάδες που σε δύσκολους καιρούς παλεύουν να κρατήσουν ψηλά τη σημαία του ερασιτεχνικού αθλητισμού επιλέξαμε τους βασικούς παίκτες από όλους τους συλλόγους της κατηγορίας και σας καλούμε να αναδείξετε τους καλύτερους!

Σε κάθε θέση έχετε δικαίωμα μιας ψήφου με τον διαγωνισμό να ολοκληρώνεται την Τετάρτη το βράδυ (24/01).

Στόχος μας είναι η διαφήμιση του πολύπαθου τοπικού πρωταθλήματος με τις ομάδες, τις διοικήσεις τους και τους ποδοσφαιριστές (βασικούς και αναπληρωματικούς) να αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας για τις προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά.

 

4 Σχόλια

ακυρο τελειος αλλα καλη προσπαθεια .. πως γινεται το λεβιδι νανε τελευταιο γιατι ο αχιλεας δεν υπαρχει καν και οι πιο πολυ παιχτες νανε του λεβιδιου.. ακυρες θεσεις στους πιο πολλους. μπραβο για την καλη προσπαθεια ομως

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΙΚΙΜΕΝΗΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΟΠΑΔΟΙ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΝ ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΜΠΡΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Αυτοι που πανε μπροστα εχουν ελαχιστα λεπτα συμετοχης στοςαγωνες.Τι ψηφιζουμε ομαδα η παιχτες?????????????

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.