Πολιτιστικό καλοκαίρι στο Άγαλι

Πολιτιστικό καλοκαίρι στο Άγαλι

Αύγουστος 05, 2015 - 12:51
0 σχόλια

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Αγροτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Λίμνης «Το Άγαλι» θα πραγματοποιηθούν από 8-8-2015 έως 15-8-2015.

Σάββατο 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015, «τελετή έναρξης πολιτιστικών εκδηλώσεων» και του «2ου Αγαλοπαναγαλοχωτουσαίϊκου Ανταμώματος» στο Τοιχειό της Χωτούσας.

Κυριακή 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015, «2ο Αγαλοπαναγαλοχωτουσαίϊκο Μνημόσυνο των Πατριωτών μας όπου γης» και το βράδυ το τηλεπαιχνίδι «DEAL » με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Τρίπολης».

Σάββατο 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015, μετά το σχόλασμα της εκκλησίας Έκθεση άλμπουμ: «παλιών φωτογραφιών» και άλμπουμ «ερασιτεχνικής φωτογραφίας» στην πλατεία του χωριού και στις 6.30 το απόγευμα:

2ο Αγαλοπαναγαλοχωτουσαίϊκο Αντάμωμα, Το «παζάρι του Συλλόγου», «Σεργιάνι στην παράδοση», αναβιώνοντας με αναπαράσταση «την τέχνη του σαπουνιού παρασκευάζοντάς το με παραδοσιακό τρόπο», «πλύσιμο ρούχων  σε σκάφη με κόπανο, ποτασοσάπουνο ή γουρνοσάπουνο και αλυσίβα και  άπλωμα της μπουγάδας στον φράχτη όπως τον παλιό καλό καιρό».

Επίσημη παρουσίαση παραδοσιακής φορεσιάς, Βραδιά αφιερωμένη στα γηρατειά, τιμώντας τους με αναμνηστικά, «Χορεύοντας θε να στα πω», παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το χορευτικό του χωριού μας «ΑΓΑΛΙΑΝΗ» και στη συνέχεια γλέντι, με φαγητό, χορό και ποτό ως το πρωί..

Δευτέρα 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015, «διατροφικές συμβουλές» για την τρίτη ηλικία και όχι μόνο, από την Διατροφολόγο κα Σαραντοπούλου Μαίρη.

Τρίτη 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015, μονοήμερη εκδρομή «΄Αγαλι-Δημητσάνα- Στεμνίτσα-Λιμποβίσι -Βυτίνα-Μονή Κερνίτσας-Μουσείο Δάρα-Βλαχέρνα-Άγαλι».

Τετάρτη 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015, ποδόσφαιρο ΒΛΑΧΕΡΝΑ-ΑΓΑΛΙ,. πεζοπορία στη «Μάνα του νερού» και αργότερα «τουρνουά δηλωτής και. «τουρνουά τάβλι».

Πέμπτη 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015, «πλύσιμο ρούχων στην Κατώβρυση», στη συνέχεια φωτογράφιση στο πηγάδι «Χώνι».

Παρασκευή 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015, «τσουβαλοδρομίες, αυγοδρομίες,τουρτοδρομίες, τρέξιμο μικρών» στη συνέχεια «απονομή Μεταλλίων – Επαίνων», η «τελετή λήξης και το βράδυ «το πάρτι νεολαίας».

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθούν από 8-8-2015 έως 15-8-2015 στην πλατεία του χωριού μας.

Η παρουσία σας στις εκδηλώσεις, θα μας τιμήσει ιδιαίτερα  και θα μας δώσει τη δύναμη για τη συνέχιση των δραστηριοτήτων του Συλλόγου.

Σας περιμένουμε !

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΥΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ                ΒΑΡΔΟΥΝΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.