Επικαιρότητα

Latest

ΚΥΣΕΑ: Κυρώσεις κατά της Τουρκίας εάν προέβη σε γεώτρηση

Για επιβολή κυρώσεων σε βάρος της Τουρκίας εάν επιβεβαιωθεί η πραγματοποίηση γεωτρήσεων στην κυπριακή ΑΟΖ έκανε λόγο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μετά τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, σήμερα το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Περισσότερα

Ουπς.. κάτι ξεχάσαμε ξηλωμένο!

Σε «κρανίου τόπο»  έχει μετατραπεί  η οδός Βύρωνος, ο μικρός πεζόδρομος , απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Βασιλείου στο κέντρο της Τρίπολης.

Περισσότερα

Σφοδρή χαλαζόπτωση στο Αγρίδι

Σφοδρή χαλαζόπτωση έπληξε το Αγρίδι στη Γορτυνία. Τη φωτογραφία, με τη διόλου ευκαταφρόνητου μεγέθους μπάλα χαλαζιού, μας την έστειλε αναγνώστης που κατοικεί στην περιοχή.

Περισσότερα

Θεματικός Τουρισμός, Γαστρονομία και Οίνος

Στις 27, 28 & 29 Σεπ 2019, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας-ΣΕΦ οργανώνεται από την MACT MEDIA GROUP η 1η Διεθνής Έκθεση Θεματικού Τουρισμού Γαστρονομίας & Οίνου (www.ttgw.gr), είπε και περιέγραψε ο Γεν.

Περισσότερα

ΥΠΕΘΑ: Αναληθή τα δημοσιεύματα περί έκτακτης μεταφοράς στρατευμάτων στο Αν. Αιγαίο

Διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί «συναγερμού» σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και μεταφοράς ελληνικών στρατευμάτων προχώρησε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, διευκρινίζοντας ότι οι μετακινήσεις στρατευμάτων έγιναν στο πλαίσιο στρατιωτικής άσκησης.

Περισσότερα

Διαγωνισμός για τη σίτιση μαθητών του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης

«Προμήθεια γευμάτων για την σίτιση μαθητών του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: 

Περισσότερα

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Προσφορές για τη μίσθωση ακινήτου

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου προκηρύσσει Δημόσιο Μειοδοτικό Διαγωνισμό σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ.

Περισσότερα

Έλιωσε πάνω από το 40% των πάγων της Γροιλανδίας τις τελευταίες ώρες

Πάνω από το 40% των πάγων της Γροιλανδίας έλιωσαν την περασμένη Πέμπτη με τη συνολική απώλεια πάγου να αποτιμάται στους 2 γιγατόνους (2 δις τόνους) μέσα στην ίδια μέρα.

Περισσότερα

Η Κυριακή της Πεντηκοστής στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα και σύμφωνα με τη μακραίωνη τάξη και παράδοση της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας εορτάστηκε σήμερα, Κυριακή, 16 Ιουνίου, η Πεντηκοστή, στην Ιερά Καθέδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Περισσότερα

Σελίδες