Επικαιρότητα

Latest

Στους υποψήφιους MVP της 25ης αγωνιστικής της Super League ο Κώτσιρας

Στους υποψήφιους MVP για την 25η αγωνιστική βρίσκεται ο Γιάννης Κώτσιρας ο οποίος ήταν ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης στο ισόπαλο παιχνίδι με την Λαμία.

Περισσότερα

Συνελήφθη γιατρός για δωροληψία

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος στρατιωτικού γιατρού νοσοκομείου της Αττικής, για δωροληψία υπαλλήλου.

Περισσότερα

Οι διαιτητές των αγώνων σε Α' και Β' Αρκαδίας

Ορίσθηκαν οι διαιτητές των αγώνων της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας αλλά και των παιχνιδιών της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας το Σαββατοκύριακο​ 23 και 24 Μαρτίου.

Περισσότερα

Ανοίγει για εγγραφές το Μητρώο Πτυχιούχων Μηχανικών στο ΤΕΕ

Τους Πτυχιούχους Μηχανικούς, απόφοιτους Τεχνολογικού Τομέα (πρώην ΤΕΙ), καλεί το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας να εγγραφούν στο νεοσύστατο Μητρώο Πτυχιούχων Μηχανικών που ξεκινά το ΤΕΕ.

Περισσότερα

Γιώργιος Καμπύλης: Ανακοίνωση Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων στη Βόρεια Κυνουρία

Καλωσορίζουμε στην «Πρωτοβουλία Αλλαγής» τέσσερις ακόμη υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, τον Παναγιώτη Κουτούζο, τον Ηλία Ιατρίδη, τον Κωνσταντίνο Π. Καμπύλη και τον Κωνσταντίνο Δ.Λέγκουρδα.

Περισσότερα

Καρέκλες, βαλίτσες, πλαστικά πεταμένα στη φύση της Γορτυνίας (pics)

Δυστυχώς το έργο των ασυνείδητων στη Γορτυνία συνεχίζεται. Οι όμορφες πλαγιές και οι ρεματιές γίνονται «φωλιές» για τα σκουπίδια, και το ανοιξιάτικο τοπίο ενός τόσο όμορφου μέρους βεβηλώνεται με επικίνδυνα για το περιβάλλον απορρίμματα.

Περισσότερα

Το Μικρό Μήνυμα του Επισκόπου Τεγέας (vid)

Ύστερα από την εκλογή του ως βοηθός Επίσκοπος της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας υπό τον τίτλο Επίσκοπος Τεγέας, ο Πανοσιολ.

Περισσότερα

Εκλογές: Εμφάνιση υποψηφίων σε ΜΜΕ – Τι προβλέπεται – Οι ποινές

Ο κύριος τρόπος μετάδοσης των θέσεων και των απόψεών τους είναι οι εμφανίσεις τους σε ΜΜΕ όλης της χώρας.

Περισσότερα

Πολλές φωτιές από αμέλεια στην περιοχή της Μεγαλόπολης

Τις τελευταίες ημέρες έχουν ξεσπάσει πολλές φωτιές στην περιοχή μας , για τις οποίες υπάρχει μεγάλη αμέλεια από συμπολίτες μας.

Περισσότερα

Πέρασε... απέναντι ο Παππάς και δεν του αρέσει

Που λέτε, ω άνδρες Τριπολίτες, το «εδώ που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι θα 'ρθεις», αν και αλήθεια σοφή και πανανθρώπινη, δεν αρέσει σε κανέναν.

Περισσότερα

Σελίδες