Πολιτικός γάμος ομοφυλόφιλων: νέοι «τριγμοί» στον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτικός γάμος ομοφυλόφιλων: νέοι «τριγμοί» στον ΣΥΡΙΖΑ

Ιούνιος 11, 2018 - 11:51
1 σχόλια

Νέους τριγμούς προκαλεί στην κυβερνητική πλειοψηφία η στάση «ήξεις αφήξεις» του βουλευτή Γιάννη Μιχελογιαννάκη σε σχέση με τη θέσπιση του πολιτικού γάμου μεταξύ ομοφύλων.

Με επιστολή του ο βουλευτής Ηρακλείου δηλώνει τη θέση του απέναντι σε όλους όσοι δέχονται τον πολιτικό γάμο και την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μιχελογιαννάκης με αυτή του την δήλωση τάσσεται ενάντια στη γραμμή του κόμματός του και της κυβέρνησης. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μόλις πριν από μερικές ημέρες τάχθηκε υπέρ του πολιτικού γάμου για τα ομόφυλα ζευγάρια στο Athens Pride.

Η επιστολή του Ιωάννη Μιχελογιαννάκη:

Κυκλοφόρησε η άποψη και αναπαράχθηκε από πολλά ΜΜΕ, ότι θα προταθεί ο πολιτικός γάμος και η υιοθεσία ομόφυλων ζευγαριών. Έχω ήδη τοποθετηθεί στη Βουλή όσον αφορά το παραπάνω ζήτημα και δηλώνω ότι σαφώς και αρνούμαι και τον πολιτικό γάμο και την υιοθεσία.

Όσο αφορά την συνυπογραφή μου σε ερώτηση για εργασιακά ζητήματα των μελών της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, είναι γνωστό ότι η συντριπτική πλειοψηφία τους έχουν επιτύχει στην επαγγελματική τους πορεία.

Για το λόγο αυτό, θεωρώ ότι ως μέλη της κοινότητας αυτής, θα είναι χρήσιμοι σε θέματα ασφαλείας, σε ειδικούς ρόλους, που μπορεί να συμβάλουν στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας, δυνατότητα την οποία θα πρέπει να εξετάσει με προσοχή το Υπ. Προστασίας του Πολίτη.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ο οποίος πολιτικός γάμος, θα περάσει προφανώς με συντριπτική πλειοψηφία από τη βουλή, καθώς αναμένεται να τον υπερψηφίσουν όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου». Άλλωστε, η χθεσινή παρουσία εκπροσώπων τους στο «Gay Pride», το εγγυάται!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.