Το πολιτικό του σχέδιο για την Αρκαδία παρουσιάζει ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γ. Πραχαλιάς

Το πολιτικό του σχέδιο για την Αρκαδία παρουσιάζει ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γ. Πραχαλιάς

Ιούλιος 02, 2019 - 16:38
4 σχόλια

Το πολιτικό του σχέδιο με την ονομασία #Αρκαδία_2021 παρουσιάζει ο υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής Γιώργος Πραχαλιάς σήμερα Τρίτη. Σύμφωνα με ανακοίνωσή του:

Σας προσκαλώ στην παρουσίαση του Π0ΛΙΤΙΚ0Υ μου ΣΧΕΔΙΟΥ με την ονομασία #Αρκαδία_2021 που θα πραγματοποιηθεί
ΤΡΙΤΗ 2/7/2019 στις 20:30 στο Αποστολοπούλειο πνευματικό Κέντρο!
#Γιώργος_Πραχαλιάς

 


4 Σχόλια

Ο Μητσοτάκης θα βάλει κάποιον του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση εκτός του Βενιζέλου. Διάλεξε : Μαντέλη Παπαντωνίου ,Ανθοπουλο, Τσοχατζόπουλο, Άσε τους πιο παλιούς διαγραφονται. Τώρα βέβαια μπορούν κάποιοι από αυτούς να έχουν υφυπουργούς τις συζύγους τους. Έχουν πείρα και αυτές........

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΑΧΑΛΙΑΣ . Η ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ . ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΣ . ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ .

Ο κύριος Πραχαλιάς ομολογουμένως άξιος σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής δεν θα τα καταφέρει μέσα στον οχετό των συστημικών κομμάτων διότι οι δουλοπρεπείς στους ξένους και στα συμφέροντα αρχηγικές ομάδες δεν αφήνουν άξίους να αναλάβουν τα ηνία της ηγεσίας. Η Ελλάς πρέπει να παραμείνει ένα απολύτως ελεγχόμενο προτεκτοράτο μέσω της ποδηγέτησης των πολιτικών της ταγών. Χωνέψτε το συνέλληνες μου και κατόπιν ψηφίστε αναλόγως.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.