Πολιτικό όρκο θέλει να δώσει ο Τσίπρας

Πολιτικό όρκο θέλει να δώσει ο Τσίπρας

Ιανουάριος 26, 2015 - 13:48
6 σχόλια

Ο κ. Αλέξης Τσίπρας ζήτησε συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο, προκειμένου να τον ενημερώσει ότι δεν επιθυμεί να ορκιστεί με τον θρησκευτικό όρκο, αλλά με πολιτικό.

Σε μία ώρα θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο, ενώ οι αντιδράσεις κατά της απόφασης του κ. Τσίπρα έχουν ήδη αρχίσει να εκδηλώνονται, ελάχιστα λεπτά μετά την ανακοίνωση της επιθυμίας του νέου πρωθυπουργού.
Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Είδαμε και όλους τους προηγούμενους που είχαν δώσει θρησκευτικό όρκο, πόσο τον τήρησαν. Επιτέλους να καθίσει η εκκλησία στη γωνιά της και να ασχοληθεί με τα δικά της θέματα (πίστης, δόγματος, φιλανθρωπίας, πνεύματος, κλπ.). Ας πάψουμε πλέον να διακρινόμαστε ως οι μουτζαχεντίν της Ευρώπης. Μπράβο στον κ. Τσίπρα!

Γιατί, υπάρχει πρόβλημα; Είναι υποχρεωτική η θρησκευτική ορκωμοσία; Προβλέπεται από τους κανόνες; ***

από περιέργεια: ποιές αντιδράσεις εκδηλώθηκαν και από ποιούς; δε φαντάζομαι να εννοείτε ότι αντέδρασε ο Σαμαράς;

Όχι, δεν αντέδρασε ο Σαμαράς, απ' ό,τι εγώ τουλάχιστον άκουσα δεν... ακούστηκε σήμερα. Ο Άδωνις ξεσπάθωσε. Βέβαια, τίποτε απ' όλα αυτά δεν έχει σημασία, πρώτον, διότι ο θρησκευτικός όρκος δεν είναι υποχρεωτικός και, δεύτερον, επειδή ήταν αναμενόμενο.

Kαι βέβαια αντέδρασε ο Σαμαράς μέσω Σπυράκη,ενώ δεν πήγε καν στο Μαξίμου ο γελοίος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.