Πολιτικό αγώνα με λάσπη και κατεστημένα καταγγέλλει ο Μαντάς (vid)

Πολιτικό αγώνα με λάσπη και κατεστημένα καταγγέλλει ο Μαντάς (vid)

Φεβρουάριος 17, 2019 - 09:37
0 σχόλια

Δύσκολή χαρακτήρισε την προεκλογική περίοδο στη Βόρεια Κυνουρία ο δήμαρχος Παναγιώτης Μαντάς μιλώντας στα μέλη της παράταξης του με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο κ. Μαντάς κατά την ομιλία του θέλησε να σχολιάσει το προεκλογικό κλίμα όπως αυτό διαμορφώνετε στη Βόρεια Κυνουρία αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο που δρα η αντιπολίτευση του δημοτικού συμβουλίου της Βόρειας Κυνουρίας, επιμένοντας ότι απέναντι της δημοτική αρχή έχει ένα κοινωνικό, πολιτικό  κατεστημένο.

Ο κ. Μαντάς κάλεσε την αντιπολίτευση να σοβαρευτεί  αναφέροντας ότι εδώ και πέντε περίπου χρόνια ως δήμαρχος δεν δέχτηκε μια εποικοδομητική κριτική αλλά ήρθε αντιμέτωπος με λασπολογία, με πολύ υψηλούς τόνους και ανυπόστατες καταγγελίες.

Όλες οι προσφυγές και οι καταγγελίες της αντιπολίτευσης έπεσαν στον κάλαθο των αχρήστων

Κλείνοντας και θέλοντας να ενημερώσει τα μέλη της παράταξης, τόνισε ότι όλοι  όσοι συμμετέχουν στις παρατάξεις που θα διεκδικήσουν τον δήμο της Βόρειας Κυνουρίας θα πρέπει να είναι θωρακισμένοι καθώς θα δεχτούν  λάσπη και προσωπικές επιθέσεις, οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Πηγή: .astrosnews.gr

Video: 

ArcadiaPortal.gr Πολιτικό αγώνα με λάσπη και κατεστημένα καταγγέλλει ο Μαντάς


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.