Επικαιρότητα

Latest

Παρελθόν από τον Ερμή Μελιγούς ο Κοδέλλας

Μετά από 2 χρόνια συνεργασίας και επιτυχιών, χωρίζουν οι δρόμοι ανάμεσα στον Κώστα Κοδέλλα και τον Ερμή Μελιγούς όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση της στην επίσημη σελίδα της στο facebook η ομάδα του Ερμή Μελιγούς.

Περισσότερα

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Έκθεση Περιπατητικού Τουρισμού «TourNatur 2018»

Η Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ «Πελοπόννησος Α.Ε.» στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί για το έργο «Τουριστική Προβολή Θεματικών Μορφών Τουρισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου, πρόκειται να συμμετάσχει στην Έκθεση Περιπατητικού Τουρισμού «Tour Nat

Περισσότερα

Οι επαγγελματίες της Αρκαδίας μία δυνατή φωνή

Με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας συνάντηση με τους Προέδρους και εκπροσώπους των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων της Αρ

Περισσότερα

Στους πίνακες διαιτησίας της Football League ο Χρήστος Βεργέτης

Ο Χρήστος Βεργέτης του ΣΔΠ Αρκαδίας βρίσκεται στην λίστα με τους 20 νέους διαιτητές που ανέβηκαν στην Football League για την νέα αγωνιστική χρονιά με την αρμόδια επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΟ να κάνει γνωστά τα ονόματα.

Περισσότερα

Η ιστορική νέα εμφάνιση του Αστέρα (pics)

Χρώμα, πάθος, ιστορική αναφορά και κιτρινομπλέ καρδιά! Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των εμφανίσεων του ΑΣΤΕΡΑ για τη σεζόν 2018-2019!

Περισσότερα

Διακοπή ρεύματος την Τετάρτη στη Γορτυνία

Την Τετάρτη 27/06/2018, λόγω προγραμματισμένων εργασιών για συντήρηση του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης στα παρακάτω Τ.Δ. :

Περισσότερα

Ευχαριστήριο του Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κκ Θεοκλήτου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ, αδελφός κατά σάρκα της κοιμηθείσης Ρεβέκκας Αθανασοπούλου, εκφράζει τις ολόθερμες ευχαριστίες του για την παντοειδή συμμετοχή όλων στο βαρύτατο πένθος του επί τη προς Κύρ

Περισσότερα

Μουσική εκδήλωση με τη Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης στη Δημητσάνα (pics)

Η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης συμμετείχε στην εκδήλωση που διοργανώθηκε απο το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ.

Περισσότερα

Οικονομία Διαμοιρασμού – Sharing Economy

Τα τελευταία χρόνια ο κόσμος της εργασίας έχει βιώσει μεγάλες αλλαγές με τις νέες μορφές εργασίας που αναδύονται και οι οποίες αποτελούν πρόσκληση για την παρούσα οργάνωση της εργασίας αλλά και για τους τρόπους με τους οποίους αυτή εκτελείται.

Περισσότερα

Άγνωστοι «έσπασαν» αυτοκίνητο στην οδό Ομήρων στην Τρίπολη (pics)

Άγνωστοι έσπασαν και έκαναν «φύλλο φτερό»  ΙΧ στην οδό Ομήρων στην Τρίπολη το πρωί της Δευτέρας 25 Ιουνίου.

Περισσότερα

Σελίδες