Τατούλης

Επικαιρότητα

Latest

Εθελοντές ανέσυραν 400 κιλά απορρίμματα από το Λιμάνι του Παραλίου Άστρους (pics)

Κλιμάκιο εθελοντών δυτών της περιβαλλοντικής οργάνωσης «WE DIVE WE CLEAN» ύστερα από πολυετή δραστηριότητα στους τομείς έρευνας & ανέλκυσης και στα πλαίσια του προγράμματος για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος που υλοποιεί εδώ και 6 χ

Περισσότερα

Επίσκεψη Σμυρνιώτη σε επιχείρηση που διαχειρίζεται ανακυκλώσιμα υλικά (pics)

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης επισκέφτηκε επιχείρηση που διαχειρίζεται ανακυκλώσιμα υλικά και όπως τονίζει και στην δημοσίευση του βάζει ψηλά το θέμα των απορριμμάτων και την μείωση τους κόστους για τον Δήμο.

Ακολουθεί η δημοσίευση:

Περισσότερα

Οι κλήσεις του Καστρίτη για την Εθνική Νέων Ανδρών ενόψει Τελ Αβίβ

Η Ελληνική Ομοσπονδία ανακοίνωσε την προεπιλογή του Γιάννη Καστρίτη για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U20 που θα λάβει χώρα στο Τελ Αβίβ στις 13-21 Ιουλίου και θα συμμετάσχει η Εθνική Νέων Ανδρών.

Περισσότερα

Νότια Κυνουρία: Θεσμοθετείται το πρώτο καταδυτικό πάρκο της Ελλάδας

Θεσμοθετείται το πρώτο καταδυτικό πάρκο στη βάση της κείμενης νομοθεσίας.

Περισσότερα

Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας: Το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς για άλλη μία φορά στο μεγαλείο του

Για  3η  φορά  ο  Υπουργός  Υγείας  μας  έκανε  την  τιμή  να  επισκεφθεί  την  πόλη  μας (είχαν  προηγηθεί  οι  επισκέψεις  4/2016  &  1/2017).

Περισσότερα

Kαι μετά τις εκλογές …τι;

Η προεκλογική περίοδος τελειώνει και δυστυχώς μας αφήνει φτωχότερους σε ιδέες και ελπίδες για το αύριο.  Σε αυτό κυριάρχησε η πολιτική της «λακκούβας», των σκυλιών, της προσωπικής αντιπαράθεσης και της προσπάθειας να αποδείξει κάθε υποψήφιος πόσο

Περισσότερα

Επισκέψεις Νίκου Tσιαμούλου (pics)

Στα πλαίσια των επισκέψεων μου στις υπηρεσίες και τις δομές του Δήμου μας, επισκέφθηκα το Καπή, τις αποθήκες του Δήμου, την Δευατ και το Πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας στον Άγιο Βασίλειο.

Περισσότερα

Ανακοινώθηκαν τα 20.050.000€ για τα «Αρδευτικά δίκτυα Τάκας»

Στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων βρέθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής μαζί με το Δημοτικό Σύμβουλο Τεγέας κ. Γιώργο Αδαμόπουλο καθώς και τον κ.

Περισσότερα

Υποδοχή Ιερών Λειψάνων των Πολιούχων της Τρίπολης (pics,vid)

Με χαρά, ευλάβεια και τιμή η Τρίπολη υποδέχθηκε τα Ιερά Λείψανα των Νεομαρτύρων Δημητρίου και Παύλου από την Ιερά Μονή Αγ. Νικολάου Βαρσών.

Περισσότερα

Ετοιμάζεται για νέο μεγάλο αγώνα υπεραπόστασης ο Γιάννης Κούρος ;

Επανέρχεται στους αγώνες υπεραπόστασης ο Γιάννης Κούρος ο οποίος μέσω facebook έκανε την παρακάτω δημοσίευση αφήνοντας ουσιαστικά ανοιχτό παράθυρο για την συμμετοχή του.

Αναλυτικά

Περισσότερα

Σελίδες