Επικαιρότητα

Latest

Αποτελέσματα και βαθμολογία στην Super League

Ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League με τον Αστέρα Τρίπολης να γνωρίζει την ήττα στον Περιστέρι από τον Ατρόμητο και να βρίσκεται στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αποτελέσματα

Περισσότερα

Ποιοι κλάδοι πρέπει να δηλώσουν επαγγελματικό λογαριασμό

Ως τις 12 Δεκεμβρίου οι 143 κλάδοι που είναι υποχρεωμένοι να δέχονται πληρωμές με POS θα πρέπει να δηλώσουν τον τραπεζικό επαγγελματικό τους λογαριασμό.

Περισσότερα

Αλλαγή ατζέντας με συνταγματική αναθεώρηση και διαχωρισμό Εκκλησίας - Κράτους επιχειρεί η κυβέρνηση

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζει το απόγευμα, με αντικείμενο τη συνταγματική αναθεώρηση, αλλά και τα μέτρα ελάφρυνσης.

Περισσότερα

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της ΕΕΔΕ για Στελέχη Επιχειρήσεων στην Τρίπολη

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας,  ανακοινώνουν την έναρξη της 2ης Σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στις 2 Νοεμβρίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίο

Περισσότερα

Πώς θα διανεμηθεί το υπερπλεόνασμα των 900 εκατ. ευρώ

Το φετινό υπερπλεόνασμα εκτιμάται κοντά στα 900 εκατ. ευρώ. Από το ποσό αυτό το 30% θα διατηρηθεί ως αποθεματικό ασφαλείας για το 2019 έτσι, θα απομείνουν 600 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 450 εκατ.

Περισσότερα

Open Προπαιδικό Τουρνουά Junior

Η ΣΤ ΄ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου η ΑΕΚ Τρίπολης και  το Tennis Cup Αγ. Κωνσταντίνου ανακοινώνουν το OPEN ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUNIOR ως εξής:

Περισσότερα

Λαοπλημμύρα στην Τρίπολη για την Αγία Ζώνη (pics)

Μέ ἀμείωτη ἔνταση συνεχίστηκε στήν Τρίπολη τη, Δευτέρα 22/10/2018, γιά τρίτη ἡμέρα τό προσκύνημα τῆς Τιμίας Ζώνης τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου, ἡ ὁποία ἔχει μεταφερθεῖ γι’ αὐτό τόν σκοπό ἀπό τήν Ἱερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Ἁγίου Ὄρους στόν Μητροπολιτι

Περισσότερα

Συγκρότηση Επιστημονικών Επιτροπών και Μητρώου Ελευθέρων Επαγγελματιών Γεωτεχνικών από το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Πελοποννήσου

Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας / Παράρτημα Πελοποννήσου & Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, πρόκειται να συγκροτήσει τις παρακάτω Επιστημονικές Επιτροπές:

Περισσότερα

Παντελίδης: Μετά το σημερινό ίσως να έχουμε εξελίξεις

Αιχμές για το μέλλον του στον Αστέρα Τρίπολης άφησε ο Σάββας Παντελίδης κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο με την ατάκα "ίσως μετά το σημερινό να έχουμε εξελίξεις".

Περισσότερα

Μαύρες σκιές θα ακουμπήσουν πολλούς, προβλέπει ο Δημήτρης Βόσνος για την ΚΕΔΗΤ

Πρώτη φορά αντιπολιτευόμενος εμφανίστηκε ο κ. Δημήτρης Βόσνος, μετά τη διαγραφή του από την παράταξη Παυλή, κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου, όταν, λαμβάνοντας τον λόγο, όχι μόνο συμφώνησε με τον κ.

Περισσότερα

Σελίδες