Επικαιρότητα

Latest

Εγκαίνια για την έκθεση «Ταξίδι στην Τέχνη της Αναμονής» στον σιδηροδρομικό σταθμό Τρίπολης (pics,vid)

Τα εγκαίνια της έκθεσης  ζωγραφικής «Ταξίδι στην Τέχνη της Αναμονής» πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 15 Ιουνίου στην αίθουσας αναμονής του Σιδηροδρομικού σταθμού Τρίπολης.

Περισσότερα

Ο τελευταίος Φουστανελοφόρος του Πραστού!

Ο Ηλίας Ευαγγέλου Χονδρολέος γεννήθηκε το 1902 στον Πραστό. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του το πέρασε στην περιοχή «Τσερπενά», επαγγελλόμενος τον αγροτοποιμένα. Το 1926 παντρεύτηκε την Παναγιώτα Σκαντζού, με την οποία απέκτησε επτά παιδιά.

Περισσότερα

Στη φιλόξενη Πελοποννησιακή γη περιηγήθηκαν 26 τουριστικοί πράκτορες και δύο τουριστικοί δημοσιογράφοι από τη Ρουμανία

Ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το Fam Trip που πραγματοποιήθηκε στην Πελοπόννησο 08-12 Ιουνίου 2019, με τη βοήθεια του ΕΟΤ Ρουμανίας, την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και την συνεργασία του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου (ΤΟΠ), στ

Περισσότερα

Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας

Ανακοινώθηκε από τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας, το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων που προγραμματίζονται σε κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα, από το Δήμο, από Συλλόγους και φορείς, από ιδιώτες και θιάσους.
 
Περισσότερα

Περιοδεία της Φώφης Γεννηματά σε Άργος και Ναύπλιο

Από το κέντρο του Άργους ξεκίνησε την περιοδεία της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά συνοδευόμενη από τους υποψήφιους Βουλευτές Γιάννη  Μανιάτη, Ανδρέα Πουλά, Γιάννη Στεφάνου, Βούλα Νικολάου, Ματίνα Τάσσαινα, τον Γραμματέα της Νομαρ

Περισσότερα

Σπουδαία νίκη για τις μικρές του ΑΣΠΕΤ στο Ναύπλιο

Με νίκη και σπουδαία εμφάνιση πέρασαν ο παγκορασίδες του ΑΣΠΕΤ από το Ναύπλιο επικρατώντας με 0-3  της Αλκυών που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΠ.

Περισσότερα

Δημόσιο: Ανάκληση αδειών εν όψει εκλογών

Σύμφωνα με τη διάταξη της παρ. 1 του άρθρου 106 του Π.Δ.

Περισσότερα

Πανελλαδικές: Εξεταστικά κέντρα ειδικών μαθημάτων 2019

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων υπενθυμίζεται ότι οι εξετάσεις των Eιδικών Μαθημάτων για τους υποψηφίους Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), οι οποίοι έχουν δηλώσει εξέταση σε ένα ή περισσότερα Ειδικά Μαθήμ

Περισσότερα

Αντώνιος Ρέμος Καίσαρας

Πού 'σαι, Καίσαρα, να δεις! Ο Αντώνιος Ρέμος ο συνονόματος είπε ότι ο Μητσοτάκης δικαιούται να πάρει την ευκαιρία να κυβερνήσει.

Από το.... ρωμαϊκό δίκαιο προκύπτει η ευκαιρία που δικαιούται, Αντώνιε;

Περισσότερα

Σελίδες