Επικαιρότητα

Latest

Βελτίωση του δρόμου προς την Ιερά Μονή Επάνω Χρέπας στην Τρίπολη

Εργασίες για τη βελτίωση του δρόμου που οδηγεί προς το Μοναστήρι της Επάνω Χρέπας αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα, ύστερα και από την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Τρίπολης τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου.

Περισσότερα

Το «ευχαριστώ» του Παναγιώτη Κοντού στον Πανθυρεατικό

Ο Παναγιώτης Κοντός αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Πανθυρεατικού και με δήλωση του δίνει το δικό του ευχαριστώ στην ομάδα και της εύχεται καλή συνέχεια αναφορικά με τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας.

Περισσότερα

Επίθεση στο ΑΤ Ομόνοιας: Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίες

Καταδρομική επίθεση με βόμβες μολότοφ έκαναν άγνωστοι λίγα λεπτά πριν από τις εννέα το βράδυ της Δευτέρας, στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας, επί της οδού Βερανζέρου.

Περισσότερα

Δυναμικές κινητοποιήσεις ξεκινούν οι αγρότες της Πελοποννήσου

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εμείς οι μικρομεσαίοι αγροτοκτηνοτρόφοι όχι μόνο παραμένουν, αλλά οξύνονται, θέτοντας σε κίνδυνο τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να παράγουμε.

Περισσότερα

ΔΣ Μεγαλόπολης: Η αντιπολίτευση της συμπολίτευσης και οι κόντρες μέσα στην πλειοψηφία (vid)

Παρακολουθώντας το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Μεγαλόπολης, βρεθήκαμε μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη.

Περισσότερα

Οι κενές οργανικές θέσεις στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας Γεώργιος Σελίμης απέστειλε έγγραφο στο Υπουργείο Παιδείας κοινοποιώντας τις κενές οργανικές θέσεις του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης.

Περισσότερα

Περπάτημα στον Αγιο-Θόδωρα με τον ΣΑΟΟ

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων  συνεχίζει και αυτή την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, τις περιηγήσεις του στα περιαστικά άλση της Τρίπολης με σκοπό τη γνωριμία με την τοπική ιστορία και τις φυσικές ομορφιές στις παρυφές της πόλης.

Περισσότερα

Έναρξη μαθημάτων στο ΔΙΕΚ Μεγαλόπολης

Παρακαλούνται οι καταρτιζόμενοι όλων των ειδικοτήτων να προσέλθουν στο ΙΕΚ Μεγαλόπολης στο Λεοντάρι την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου στις 16:00 για ενημέρωση από την Διεύθυνση του ΙΕΚ και έναρξη των μαθημάτων του Φθινοπωρινού Εξαμήνου 2018Β.

Περισσότερα

Τροχονομικοί έλεγχοι σε σχολικά λεωφορεία

Στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, η Διεύθυνση Τροχαίας προγραμμάτισε και υλοποίησε κατά τον πρώτο μήνα της νέας σχολικής περιόδου εντατικούς τροχονομικούς ελέγχους σχολικών λεωφορείων, σε ό

Περισσότερα

Τι απάντησε ο Τατούλης στο Λαμπρόπουλο για την στήριξη σε Νίκα

Ο πρώην βουλευτής Μεσσηνίας  Γιάννης Λαμπρόπουλος και προσωπικός φίλος του Πέτρου Τατούλη, δήλωσε χθες πως στηρίζει την υποψηφιότητα Νίκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. 

Περισσότερα

Σελίδες