Τατούλης

Επικαιρότητα

Latest

Οι αναμνήσεις του Πολ Χατζόπουλου με την Εθνική

Ο Πολύβιος Χατζόπουλος ανοίγει το αρχείο των φωτογραφιών από την ποδοσφαιρική του καριέρα και μας ταξιδεύει τρεις δεκαετίες πίσω φορώντας την φανέλα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με το Εθνόσημο στο στήθος.

Περισσότερα

Αρκαδία: Δείτε τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ

Η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε τους οριστικούς πίνακες και τα τελικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2019 - 2020.

Περισσότερα

Σπύρος Λαγός και Γιώργος Σπανάκης στην τεχνική ηγεσία του Μαντινειακού

Ο Σπύρος Λαγός παίρνει το χρίσμα και θα είναι ο διάδοχος του Γιάννη Αποστολόπουλου στην τεχνική ηγεσία του του Μαντινειακού έχοντας στο πελυρό του σε ρόλο άμεσου συνεργάτη τον Γιώργο Σπανάκη.

Περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Αντιστράτηγου ε.α. Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου

Με αφορμή την απόφαση του Ανώτατου Συμβουλίου Κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, με την οποία αποφασίστηκε η αποστρατεία μου και κατ’ επέκταση η αποχώρηση μου από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους της

Περισσότερα

Νέος προπονητής στον Α.Ο. Τεγέας ο Ηλιόπουλος

Σε μια νέα εποχή περνάει ο Α.Ο. Τεγέας δίνοντας τα προπονητικά σκήπτρα σε ένα δικό του άνθρωπο με τον Κώστα Ηλιόπουλο να ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο αναλαμβάνοντας τα ηνία της ομάδας που για σειρά ετών υπηρέτησε ως ποδοσφαιριστής.

Περισσότερα

Νεκρός 73χρονος στη Bυτίνα: Καταπλακώθηκε από δέντρο

Υλοτόμος σε δασική περιοχή της Ελάτης του δήμου Γορτυνίας καταπλακώθηκε από δέντρο το οποίο έκοψε ο ίδιος με συνέπεια να χάσει την ζωή του.

Περισσότερα

Η Ωραία Κοιμωμένη σε σκηνοθεσία Γ. Ηλιοπούλου στην Τρίπολη

Tην Παρασκευή 2/8/2019 στο ΑΛΣΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ωρα 21.00 θα παρουσιαστεί το θρυλικό παραμύθι του Σαρλ Περώ που μεταφέρεται στη θεατρική σκηνή σε διασκευή και σκηνοθεσία της δημοφιλούς δημιουργού παιδικών θεαμάτων Γιούλης Ηλιοπούλου και ντύνεται μ

Περισσότερα

ΔΑΣ: Εργοδοτικός – Κυβερνητικός συνδικαλισμός στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας

Στις εξαγγελίες της κυβέρνησης της ΝΔ για τις περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, οι δυνάμεις της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, συνεχίζουν στον ίδιο δρόμο που ακολούθησαν έως σήμερα.

Περισσότερα

Παπαηλιού: Η σύνθεση της νέας κυβέρνησης παραπέμπει σε ανώνυμη εταιρία

Η σύνθεση της κυβέρνησης, οι θέσεις, πριν και μετά τις εκλογές, και οι πρώτες κινήσεις του πρωθυπουργού και κυβερνητικών στελεχών και το ίδιο το περιεχόμενο των προγραμματικών δηλώσεων αποτελούν τα επίπεδα στα οποία θα κινηθεί η τοποθέτηση επί των

Περισσότερα

Πρόσκληση της Πελοπόννησος Α.Ε σε εταιρείες

Στις μέρες μας οι επιχειρήσεις, άρρηκτα συνδεδεμένες με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται, οφείλουν να αναγνωρίζουν την ευθύνη που τους αναλογεί απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον.

Περισσότερα

Σελίδες