Επικαιρότητα

Latest

Ποινική δίωξη κατά του Μαρινάκη για το Noor One

Ποινική δίωξη κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη άσκησε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα, για κατοχή- διακίνηση- χρηματοδότηση ναρκωτικών ουσιών και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Περισσότερα

Συστήνεται Ταμείο Ζωοφιλίας σε κάθε δήμο της χώρας

Yποχρεωτική γίνεται η στείρωση των κατοικίδιων, εντός έξι μηνών από την ψήφιση του νομοσχεδίου, που παρουσίασε χθες το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Την υποχρέωση αναλαμβάνει ρητά ο ιδιοκτήτης του ζώου. 

Περισσότερα

Αναβίωση εθίμου λαμπαδηδρομίας στη Στεμνίτσα

Αναβίωση εθίμου λαμπαδηδρομίας θα πραγματοποιηθεί στη Στεμνίτσα το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018.

Τη Λαμπαδηδρομία οργάνωσαν οι τοπικοί φορείς με σημείο εκκίνησης το Λαογραφικό Μουσείο, πορεία στο Μνημείο Πεσόντων και επιστροφή στην πλατεία.

Περισσότερα

Προκήρυξη εξετάσεων για τη λήψη του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Μαΐου 2018

Ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα  26 Μαρτίου 2018 μέχρι και την Τρίτη 3 Απριλίου 2018θαυποβάλλονται αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξεταστικής  περιόδου Μαΐου 2018.

Περισσότερα

Νέα ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων στην πρόσκληση της βιολογικής κτηνοτροφίας

Το ΥΠΑΑΤ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι η υποβολή αιτήσεων στήριξης στο πλαίσιο της πρόσκλησης για τη δράση της βιολογικής κτηνοτροφίας του Μέτρου 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 μετατίθεται και θ

Περισσότερα

Φρέσκο χιόνι στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου (pics)

Ασθενή χιονόπτωση είχαμε κατά τη χθεσινή ημέρα που όμως ήταν αρκετή για να δούμε σήμερα "άσπρη μέρα" στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου.

Ανοικτό σήμερα και αύριο το σαλέ και το κατάστημα ενοικιάσεων για έλκυθρο!

Περισσότερα

Εορτασμός της 25ης Μαρτίου από το νηπιαγωγείο και τον παιδικό σταθμό της Μητρόπολης Μαντινείας (pics,vid)

Την Παρασκευή 23 Μαρτίου στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης, τα μικρά παιδιά του νηπιαγωγείου και του παιδικού σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας μαζί με τις παιδαγωγούς τους παρουσίασαν την καθιε

Περισσότερα

Το αντικείμενο και η στοχοθεσία του ΟΠΕΚΑ

Διημερίδα εργασίας πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στην κεντρική υπηρεσία του νεοσύστατου Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με τους Διευθυντές των εννέα Περιφερειακών Υπηρεσιών του Ο.Π.Ε.Κ.Α. σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα

Άστατος καιρός και αφρικανική σκόνη το Σαββατοκύριακο

Άστατος προβλέπεται ο καιρός το Σαββατοκύριακο, με χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές, κυρίως της Ηπείρου και της Μακεδονίας, ενώ την Κυριακή θα επανεμφανιστεί στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και το φαινόμενος της μεταφοράς αφρ

Περισσότερα

Έγκριση ισολογισμού - απολογισμού 2016 Δήμου Τρίπολης

Σας καλούμε την 27η Mαρτίου 2018 ημέρα Τρίτη  και ώρα 19.30 να προσέλθετε στην αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο, για Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προς λήψη απόφασης με μοναδικό θέμα

Περισσότερα

Σελίδες