Επικαιρότητα

Latest

Εγκαίνια για την έκθεση ρωσικών εικόνων του Δημήτρη Ταλαγάνη στην Τρίπολη (pics,vid)

Τα εγκαίνια της έκθεσης  των ρωσικών εικόνων με κεντρικό θέμα το Ιερόν Μανδήλιον, - την «αχειροποίητη» εικόνα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου του Χριστού που σύμφωνα με την παράδοση πρωτοεμφανίζεται στην αρχαία Έδεσσα της Συρίας πραγματοποιήθηκα

Περισσότερα

Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο για την εορτή των Αγίων Νεομαρτύρων Δημητρίου και Παύλου (pics)

Σήμερα ἡ Τρίπολη τιμᾶ τήν μνήμη τῶν πολιούχων της Νεομαρτύρων Δημητρίου καί Παύλου, πού μαρτύρησαν στήν πόλη γιά τήν Ὀρθοδοξία καί τόν Χριστό.

Περισσότερα

Πρόσληψη υδρονομέων στη Νότια Κυνουρία

Ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχιακών αναγκών άρδευσης (ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ).

Περισσότερα

ΟΠΕΚΑ: Ξεκίνησαν στα ΚΕΠ οι αιτήσεις για τον Κοινωνικό Τουρισμό

Ξεκίνησαν τη Δευτέρα 21/5 οι αιτήσεις των δικαιούχων για τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας, μέσω ΟΠΕΚΑ και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 11/6.  Οι αιτήσεις υποβάλλονται στα ΚΕΠ εκτός από τo παιδικό κατασκηνωτικό πρόγραμμα που υπάρχει ειδική φόρμα τ

Περισσότερα

«Ανοχύρωτοι» οι ελαιοπαραγωγοί απέναντι στην επιδημία xylella fastidiosa;

Στην ανάγκη λήψης μέτρων πρόληψης για την αποτροπή εισόδου του επικίνδυνου βακτηρίου (xylellafastidiosa) στη χώρα μας αναφέρεται ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ - Βουλευτής Ηρακλείου κ.

Περισσότερα

Ο ΣΑΟΟ στον Ερύμανθο με τον ΕΟΣ Πύργου

Την Κυριακή 13 Μαΐου 2018, 40 ορειβάτες του Συλλόγου μας συμμετείχαν στην πορεία που διοργάνωσε ο ΕΟΣ Πύργου στη νότια απόληξη το Ερυμάνθου (στα Λάμπεια Όρη) από το χωριό Τσίπιανα, στην κορυφή Ανάληψη (1794μ.) με κατάληξη τη Δίβρη (Λάμπεια).

Περισσότερα

«Κούρεμα» προστίμων και πρόσθετων φόρων από την Εφορία

Επιπλέον κίνητρα να πάνε οι φορολογούμενοι στις εφορίες και να ρυθμίσουν τα χρέη τους έχουν πλέον όσες έχουν ανοιχτές υποθέσεις με το δημόσιο.

Περισσότερα

Επιδότηση έως και 100% από το ΕΣΠΑ για τυποποίηση τροφίμων

Μέχρι το τέλος Μαΐου αναμένεται να ξεκινήσει η δράση του ΕΣΠΑ «Ποιοτικός Εκσυγχρονισμός».

Περισσότερα

Αποχαιρέτησε τον Αστέρα ο Κωνσταντινίδης

Ο Νίκος Κωνσταντινίδης έπειτα από 2,5 περίπου χρόνια παρουσίας του στον Αστέρα Τρίπολης αποφάσισε για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους να μην συνεχίσει και την νέα σεζόν στην αρκαδική ομάδα με τον γυμναστή τερματοφυλάκων να στέλνει το δικό το

Περισσότερα

Σελίδες