Πολίτες Α και Β κατηγορίας

Πολίτες Α και Β κατηγορίας

Σεπτέμβριος 22, 2014 - 11:02
3 σχόλια

Καταγγελία αναγνώστη

Ύστερα από καταγγελίες κάτοικοι της Τρίπολης διαμαρτύρονται πως υπάρχει ανοχή για παράνομα παρκαρίσματα προς άρχοντες της δημοτικής αρχής.

Όπως μας ανέφερε ένας αναγνώστης ο οποίος είχε σταθμεύσει παράνομα πάνω στην πλατεία Άρεως , η τροχαία σε έλεγχο που έκανε εντόπισε το παράνομα σταθμευμένο όχημα και ορθώς του έκοψε κλήση. Το ίδιο όμως δεν γίνεται όταν αντιδήμαρχοι παρκάρουν πάνω στην πλατεία Άρεως ή πάνω στο πεζοδρόμιο της οδού Δαρειώτου, σε καθημερινή βάση.

Ο αναγνώστης αναρωτείται υπάρχουν πολίτες Α και Β κατηγορίας;

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ***. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο *** ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΛΙΣΗ? Α ΠΑ ΠΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ

Ο ΠΑΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ! ΑΣ'ΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ . ΕΚΕΙΝΗ ΟΜΩΣ Η ΤΡΟΧΑΙΑ, ΤΙ ΚΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ? ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ? ΚΥΡΙΟΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΒΡΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ (ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΝΑΒΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΡΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΩΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΥΠΟΠΤΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΝΑΠΟΘΕΤΕΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΤΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ ΤΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΘΑ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.