Πώληση Μονάδων ΔΕΗ: Συνέντευξη Τύπου από την συντονιστική επιτροπή Μεγαλόπολης

Πώληση Μονάδων ΔΕΗ: Συνέντευξη Τύπου από την συντονιστική επιτροπή Μεγαλόπολης

Νοέμβριος 26, 2017 - 09:28
6 σχόλια

Συνέντευξη Τύπου δόθηκε στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης το Σάββατο 25 Νοεμβρίου από  Συντονιστική Αγωνιστική Επιτροπή Μεγαλόπολης , σχετικά με την πώληση μονάδων της ΔΕΗ.

Στην συνέντευξη μίλησαν ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Παπαδόπουλος Διονύσιος και οι εκπρόσωποι της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ κ.κ. Αγγελόπουλος και Αλεξανδρής.

Έγινε παρουσίαση των κινητοποιήσεων που έχουν προγραμματιστεί για την Τρίτη 28 Νοεμβρίου στο Υπουργείο Ενέργειας στην Αθήνα και για τις 6 Δεκεμβρίου στην Μεγαλόπολη.

Τόσο ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης , όσο και οι εκπρόσωποι των εργαζομένω τόνισαν τον χαρακτήρα των αντιδράσεων και των κινητοποιήσεων , το γεγονός ότι ο αγώνας που γίνεται δεν είναι μόνο των εργαζομένων αλλά όλων των πολιτών και έκαναν αναλυτικές αναφορές στο γιατί δεν πρέπει να πουληθούν οι μονάδες.

Την συνέντευξη παρακολούθησε και ο Θανάσης Πετράος από την Λαική Ενότητα ο οποίος μετά το τέλος μα ςμίλησε για την πώληση των μονάδων.

Στην αίθουσα δυστυχώς του Δημαρχείου προσήλθαν ελάχιστα ΜΜΕ της περιοχής, μόνο το Καφενείο της Μεγαλόπολης – ArcadiaPortal.gr και οι τοπικές εφημερίδες Νέα της Μεγαλόπολης και Αρκαδικός Κήρυκας. Το γεγονός αυτό άφησε άσχημες εντυπώσεις αφού σε ένα τόσο σοβαρό θέμα θα έπρεπε  τα δεκάδες ΜΜΕ του νομού Αρκαδίας αλλά και των γύρω νομών που έχουν άμεση σχέση με την  ΔΕΗ , να ενδιαφερθούν και να καλύψουν την συνέντευξη.

δείτε στην συνέχεια τα σχετικό βίντεο από την κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης

 

Video: 

Δημαρχείο Μεγαλόπολης - Συνέντευξη Συντονιστικού οργάνου για πώληση μονάδων ΔΕΗ

Πετράκος Θανάσης για πώληση μονάδων ΔΕΗ - Δημαρχείο Μεγαλόπολης


6 Σχόλια

Κουμάντο μόνο στα αμπελοχώραφά σας, εφόσον δεν είναι υποθηκευμένα.

Εσυ ο πατερας σου ο παππούς σου τα εχεις πληρώσει !Να πληρώσουν την πραγματική αξία οι ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ και ας την αγοράσουν !!

Aυτές είναι οι σημερινές αξίες. Εσύ αγοράζεις διαμέρισμα στην τιμή του 2003; Αλλά και τότε δεν επρόκειτο να συμφωνήσει σε πώληση το πασοκοθρεμένο δημόσιο κατεστημένο

Όποιος ξέρει 2-3 βασικά οικονομικά στοιχεία γνωρίζει ότι η ΔΕΗ είναι ένα βήμα πριν την χρεοκοπία. Το πως κατάντησε ένα κρατικό μονοπώλιο να χρεοκοπήσει είναι γνωστό. Έφαγαν οι πάντες. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της νοοτροπίας κρατισμού που στήριξαν ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ αλλά ακόμα και η ...ΝΔ. Τα αυτονόητα σε αυτή την χώρα, φτάσαμε στο 2017-2018 μήπως και εμφανιστούν, επιτέλους με την πρώτη φιλελεύθερη κυβέρνηση.

Αύριο στην Αθήνα οργανώνεται συλλαλητήριο κατά της πώλησης λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ. Ποιος πάει;

22:46 πως γινεται να μην μπορείς να πουλήσεις Δίαμερισμα στην τιμή του 2003 ,ομως για να χτίσεις η να κανεις μερεμέτια ειναι οι τιμές του 2003 !Μηπως γνωρίζεις ποσα εκκατομυρία στοιχησε η μονάδα αποθείωσης στην 3μοναδα ;Και Εν τέλη τι θα κερδίσει η πόλη μας απο την πώληση της ΔΕΗ ;Οτι κέρδισε και απο την ηλιοσφαιρα !Για να εξηγούμε ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ !!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.