Πόλεμος χημικών στο μεγάλο συλλαλητήριο για την Μακεδονία (pics)

Πόλεμος χημικών στο μεγάλο συλλαλητήριο για την Μακεδονία (pics)

Ιανουάριος 20, 2019 - 16:34
22 σχόλια

Χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν σήμερα στην Αθήνα για το μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την Μακεδονία  από όλα τα μέρη της Ελλάδας . Δυστυχώς όμως και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονται εκεί ξεκίνησε ένας πόλεμος χημικών με σκοπό την διάσπαση του συλλαλητηρίου ενώ την συνέχεια ΜΑΤ και διαδηλωτές συγκρούστηκαν  σε μάχες σώμα με σώμα.

Παρακολουθείστε συγκλονίστηκες εικόνες που κατέγραψε ο φακός της   (EUROKINSSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Ειδήσεις: 

22 Σχόλια

ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε και μαζί η αριστερά στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει πια το ηθικό πλεονέκτημα. Τώρα αν τα όνειρα για ανάσταση που κάνουν ΠΑΣΟΚ -ΝΔ ευοδωθούν, δεν ξέρω. Αλλά το βλέπω πολύ χλωμό. Υπάρχει πολύ θυμός στον κόσμο και το "αλαφουζόλ" των καναλιών δεν φτάνει για να κάνουν το ζαβό......Ψηλό

Αν ο Σύριζα τελείωσε και κανένα από τα κόμματα του λεγόμενου συνταγματικού τόξου δεν αξίζει την ψήφο, τι κάνουμε; Χρυσαύγουλα; Ακόμα κι αν δεν ήταν μαχαιροβγάλτες, ο φασισμός είναι ό,τι πιο αποκρουστικό στην κομματική σκηνή. Αποκρουστικός, απάνθρωπος, παράλογος. Πάμε στον καναπέ; Αφήνουμε το παιχνίδι στα χέρια των κομμάτων που χρησιμοποιούν την πολιτική για να προωθούν τις πρακτικές που μας έφεραν στη σημερινή κατάντια. Δίνουμε πολλή αξία στους επαγγελματίες πολιτικούς, τρέχουμε να σφίξουμε το χέρι στον Οδυσσέα, τον Κώστα, τον Πέτρο κ.λπ. συνεχίζοντας να είμαστε σκλάβοι.

Δεν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει μόνο η σαπίλα του ΠΑΣΟΚ με ολίγη παλαβή ΝΔ που ενώθηκαν για συνεχίσουν να αρμέγουν το δημόσιο χρήμα και να μην πληρώσουν ΕΝΦΙΑ. Τα ρετάλια αυτά ξηλώνονται τώρα αλλά οι απέναντι είναι αφελείς και ανιστόρητοι ικανοί να πνιγούν σε μια κουταλιά νερό.

Σήμερα είναι η αρχή του τέλους της μεταπολίτευσης. Ελπίζω μόνο το τέλος της στις εκλογές να μην φέρει άμεση εθνική καταστροφή όπως π.χ. αρπαγή της Ν. Μεγίστης από την Τουρκία. Για όλα είναι ικανοί οι αμερικανο/ευρωτσολιάδες προκειμένου να κρατηθούν στην πολιτική ζωή.

@20:54 Χρυσαύγουλα στα μούτρα σου ρε όρνιο! Ψήφισε τους κυνηγούς ή οποιοδήποτε άλλο άσχετο κόμμα αν θέλεις να δείξεις την αγανάκτησή σου. Από κάτι μ@λ@κες σαν και σένα έχει πάρει τα ποσοστά που έχει αυτό το φασιστοναζιστικό μόρφωμα, που εκφράζουν την αγανάκτησή τους με ψήφο στα Ες-Ες! Νούμερα, ε νούμερα!

@Αχαρτογράφητα Νερά Ελπίζεις σε ανάσταση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ; Α ρε Ελλάδα δεν ισιώνεις ποτέ! τα λόγια του Στρατηγού Θ. Κολοκοτρώνη σου ταιρίαζουν απόλυτα. Το δις εξαμαρτείν ούκ ανδρός σοφού. Γι' αυτό γέρνει το καράβι. Σου λέει κάτι η αρχαία ρήση ή καλά να πάθουμε όσα θα πάθουμε στο μέλλον με τέτοια μυαλά;

Αχαρτογράφητα νερά κρυφονουδούλα μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ εβγαλε πλεονασματικούς προϋπολογισμούς ρε ρετάλια στην χειρότερη περίοδο της μεταπολίτευσης για τη χώρα. Και εσείς ασχολείστε και καλά με τη Μακεδονία ένα θέμα τελειωμένο εδώ και 30 χρόνια που κατάφερε και το έληξε με την καλύτερη δυνατή συμφωνία και σας τσούζει. Πήγαν στο σύνταγμα οι γραφικοί και γελοίοι Ελληνάρες καμιά εξηνταριά χιλιάδες όλοι και όλοι και σας πόνεσε γιατί περιμένατε να πάνε κανά εκατομμύριο. Α ρε νούμερα ξύπνησε ο κόσμος και Τσίπρα θα ξαναβγάλει πρωθυπουργό, οι κλέφτες της νδ και του πασοκ τελείωσαν.

@Κώστας - Ο Σύριζα είναι το χειρότερο κομμάτι του ΠΑΣΟΚ. Όλα τα ρετάλια του εκεί έχουν πάει. Ρετάλια ΠΑΣΟΚ και άεργοι καταληψίες, αυτό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξέρω αν είσαι αργόμισθος του δημοσίου και για αυτό γράφεις αυτά τα ανέκδοτα για τον Σύριζα ή απλά τόσο καταλαβαίνεις. Πλεονασματικοί προϋπολογισμοί με Σύριζα; Με το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων μηδενισμένο; Με τους φόρους του 3ου και 4ου μνημόνιου στον θεό; Σίγουρα αργόμισθος του δημοσίου είσαι και δεν έχεις πάει χαμπάρι την σφαγή στον ιδιωτικό τομέα. Βάφτισες Μακεδόνες τους Σλάβους και τους Αλβανούς για μια θέση στο δημόσιο. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!

ΠΟΙΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΡΕ ΡΕΤΑΛΙ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΑΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΙΜΟΥ, ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΑΠ' ΟΤΙ ΒΓΑΖΑΤΕ, ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΛΛΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ, ΠΟΥ ΠΟΥ ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

Τι ντροπή να νιώσει ο ΚΩΣΤΑΣ; Με το σεις και με το σας τους έχετε όπως ο Κούλης. Δεν καταλαβαίνουν από πατρίδα και αξιολογήσεις τα παχύδερμα της αριστεράς. Μόνο από gay parade, λαθρολαγνεία, ΜΚΟ και come back madam Merkel καταλαβαίνουν τα γλυφτρόνια των αμερικανών και της Χίλαρη.

https://www.defence-point.gr/news/chimika-sta-paidia-poy-quot-tha-eisevalan-sti-voyli-quot-adiantropia-kai-xeftila-vid TΟΤΕ (1949) ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ, ΤΩΡΑ (2019) ΧΗΜΙΚΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ... ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤ€ΡΟΥ$ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ Ή ΠΑΤΡΙΔΑ; ΔΙΑΛΕΞΤΕ

Τη Μακεδονία την πούλησαν οι ζαιοι από εκδίκηση επειδή ο ελληνικός λαός τους κατανίκησε στο συμμοριτοπολεμο και τους ξαποστείλε στις σπηλιές της σοβιετιας...τώρα εκπληρώνουν το τάμα τους στο Ζαχαριαδη και στους λοιπούς ανθέλληνες που ήθελαν να παραδώσουν τη Μακεδονία..ειναι φανατικοί και νομίζουν, σαν τους τζιχσντιστες ότι αν πουλήσουν τη Μακεδονία θα τους περιμένει ο αιώνιος κομμουνιστικός παράδεισος και θα τρώμε πιλαφι με το Ζαχαριαδη και τους υπόλοιπους..

Πάντως η πρώτη φωτό τα λέει όλα! Σκούρα απόχρωση επιδερμίδας και χρυσά στα χέρια. Στις άλλες τι βλέπουμε; Αντιασφυξιογόνες μάσκες σοβιετικής κατασκευής. Από προέρχονται άραγε; Από τα αποθέματα των ανατολικοευρωπαικών (υποτακτικών των αμερικανών) ή των αραβικών στρατών τύπου πακιστάν, αιγύπτου κλπ όπου χρησιμοποιούν και σοβιετικό υλικό; Το συμπέρασμα είναι ότι το καθεστώς χρησιμοποιεί όλα τα ''asset'' που λέει και ο Πατερούλης Τσίπρας με την βαριά αγγλοσαξωνική προφορά. ΟΖΕΙ ΑΠΛΥΣΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Το 0,5% της δημαρ, το 1% του Ποταμιου & μια κυβερνηση μειοψηψιας με τα μικροτερα δημοσκοπικα ποσοστα για κυβερνων κομμα, θα κυρωσουν την Συμφωνια των Πρεσπων που δοθηκε ετοιμη απο ΗΠΑ-Γερμανια, εναντια στο 80% των Ελληνων. Βρωμισε δημοκρατια ο Αλεξης..

Εικόνες από την Ελλάδα του μέλλοντος. Αστικό πόλεμο θα τον ονομάζουν τα στρατιωτικά εγχειρίδια, τζιχάντ θα λένε οι λαθρό και ''πολυτεχνείο'' ώπα...λάθος χρονιά, πορτοκαλί επανάσταση ήθελα να πω θα τον λένε οι αμερικανοτσολιάδες. Έλληνα prepare yourself που λένε τα αφεντικά τους.

https://www.in.gr/2019/01/20/greece/fotografies-ntokoumento-ayta-einai-ta-ximika-pou-epniksan-tous-diadilotes/

Την πρώτη κάτω αριστερά φωτογραφία στο portal την βλέπετε καλά; Δείτε κοντινά πλάνα τώρα από άλλο ιστολόγιο: https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/01/blog-post_21.html Τα λεγόμενα ''asset'' του παρακράτους. Αλλά οι φαταούλες με τα κόκκινα περιβραχιόνια δεν του χορήγησαν εξαρχής την αντιασφυξιογόνο μάσκα. Τι σόι ανθρωπιστές είναι; Αφήνουν τον ξένο άνθρωπο στην δούλεψη τους χωρίς μέσα ατομικής προστασίας βρε παιδί μου; Για τον φουκαρά τον Έλληνα τι να πούμε; Τον άφησαν στην μοίρα του με τα ΜΑΤ.

Γιώργο έχεις απασφαλίσει. Μήπςω πρέπει να σε δει κανας γιατρός? Εσυ δεν υπερασπίζεσαι τη Μακεδονία αλλά τα ναζιστικά χρυσαύγουλα...... σύνελθε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.