Πολάκης: Νίκο Γεωργιάδη, είσαι ένα βδέλυγμα του ανθρώπινου είδους

Πολάκης: Νίκο Γεωργιάδη, είσαι ένα βδέλυγμα του ανθρώπινου είδους

Δεκέμβριος 03, 2019 - 11:40
1 σχόλια

«Νίκο Γεωργιάδη δεν είσαι αθώος, είσαι ένα βδέλυγμα του ανθρώπινου είδους.» Ο πρώην υφυπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με αυτά τα λόγια σχολίασε την παραγραφή του αδικήματος του Νίκου Γεωργιάδη για το αδίκημα της ασέλγειας εις βάρος ανηλίκων που τελέστηκε στη Μολδαβία.

Ο κ. Πολάκης, σε ανάρτησή του στο Facebook, χαρακτηρίζει τον Νίκο Γεωργιάδη «βδέλυγμα του ανθρώπινου είδους» και σημειώνει ότι η παραγραφή του βασίζεται σε άρθρο που ψήφισε η κυβέρνηση τον Νοέμβριο και καταψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ. Καλεί, δε, τον υπουργό Δικαιοσύνης και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να παρέμβουν για την «προσβολή του κοινού περί δικαίου αισθήματος».

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στο τέλος οι χρήσιμοι για την οικονομική ελίτ της χώρας τη γλιτώνουν ότι και αν έχουν διαπράξει. Πριν από 75 χρόνια είχαμε τα Δεκεμβριανά. Σας θυμίζουν τίποτα; Η ατιμωρησία είναι κάτι σαν γονιδιακή ασθένεια στους Έλληνες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.