Ποκετίνο: «Σεβόμαστε τον Αστέρα»

Ποκετίνο: «Σεβόμαστε τον Αστέρα»

Οκτώβριος 22, 2014 - 22:05
0 σχόλια

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο υποστήριξε ότι δεν υπάρχει φαβορί στην αναμέτρηση της Τότεναμ με τον Αστέρα Τρίπολης, τον οποίο χαρακτήρισε ως μια γενναία και δυναμική ομάδα. Ο προπονητής της Τότεναμ μίλησε και για τους Αργεντίνους που αγωνίζονται στους Αρκάδες, τους οποίους είπε ότι θυμάται από τον καιρό που έπαιζαν στη Γ' Εθνική της πατρίδας τους.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Γνωρίζω όλους τους Αργεντινούς του Αστέρα. Τους έβλεπα από όταν έπαιζαν στη Γ' Εθνική Αργεντινής. Τώρα με τον Αστέρα τους ξαναείδα. Ο Αστέρας έχει πολύ καλή ομάδα, καλή φιλοσοφία. Είναι γενναία και δυναμική ομάδα. Τα αποτελέσματα με την Μπεσίκτας και την Παρτίζαν είναι αρκετά για να τους σεβόμαστε.

Ο Αστέρας είναι γρήγορη ομάδα και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας. Φαβορί δεν θα έλεγα ότι υπάρχει. Ο όμιλος είναι δύσκολος. Το μοναδικό που γνωρίζω είναι ότι αύριο πρέπει να κερδίσουμε για να έχουμε ελπίδες. Η παράδοση δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο. Το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο, η παράδοση, παράδοση...».

Στις δηλώσεις ο παίκτης της Τότεναμ Άντρος Τάουνσεντ είπε χαρακτηριστικά.

«Έχουμε την ποιότητα να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια. Πρέπει να κερδίσουμε μπροστά στους οπαδούς μας και πρέπει να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Έχουμε παίξει με Παρτιζάν και Μπεσίκτας μέχρι τώρα στον όμιλο και το γεγονός ότι ο Αστέρας Τρίπολης τα έχει πάει πολύ καλά και βρίσκεται στην κορυφή δείχνει πόσο σοβαρά πρέπει να πάρουμε τον αγώνα»

 

 

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.