Πόκερ με Βιγιαλίμπρε από την Μπιλμπάο

Πόκερ με Βιγιαλίμπρε από την Μπιλμπάο

Αύγουστος 21, 2019 - 10:26
0 σχόλια

Σκληρό πόκερ με επίκεντρο τον Ασιέρ Βιγιαλίμπρε με την Μπιλμπάο να απορρίπτει πρόταση της Μιραντές, να ρίχνει πόρτα σε Ρεάλ Β' και Μπαρτσελόνα Β' αλλά στο κόλπο να μπαίνει εκτός από τον Αστέρα Τρίπολης για την απόκτηση του και Πολωνική ομάδα.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς η Ατλέτικο Μπιλμπάο έχει καταλήξει πως η θα κρατήσει τον 23χρονό φορ η θα τον παραχωρήσει σε ομάδα του εξωτερικού βγάζοντας από το κάδρο μνηστήρες από την Ιβηρική είτε για οικονομικούς λόγους είτε διότι δεν θέλει να πάει σε μια αντίπαλη ομάδα.

Ο Αστέρας Τρίπολης από την πλευρά του έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τον Ασιέρ Βιγιαλίμπρε και βρίσκεται σε επαφές με τους Βάσκους αναμένοντας ουσιαστικά τις εξελίξεις οι οποίες θα κρίνουν την έκβαση της υπόθεσης αυτής.

Η Μπιλμπάο δεν υπολογίζει τον Ασιέρ Βιγιαλίμπρε αλλά δεν προτίθεται να τον δώσει σε ομάδα της Ισπανίας ωστόσο αν δεν δώσει τον ποδοσφαιριστή σε ομάδα του εξωτερικού θα παραμείνει στο ρόστερ αναζητώντας την ευκαιρία του.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.