Ποιος θα τραγουδήσει στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Τρίπολη;

Ποιος θα τραγουδήσει στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Τρίπολη;

Νοέμβριος 18, 2019 - 12:49
16 σχόλια

Πολλές θα είναι οι εκπλήξεις που ετοιμάζουν η νέα δημοτική αρχή και ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης Κώστας για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου διοργανώνει ο Δήμος Τρίπολης στην πλατεία Πετρινού.

Τα Χριστούγεννα στην Τρίπολη τα τελευταία χρόνια είναι φαντασμαγορικά και συνηθίζεται κατά το άναμμα του δέντρου να διοργανώνεται συναυλία.

Τα τελευταία χρόνια οι ανάλογες εκδηλώσεις ήταν αφιερωμένες στα παιδιά και έτσι οι διοργανωτές «έντυναν» την εκδήλωση με μουσικά σχήματα που οι μικροί φίλοι του δήμου αγαπούσαν.

Εφέτος ο δήμαρχος θέλει να κάνει την αλλαγή και, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι έχει επιλέξει τον καλλιτέχνη που θα τραγουδήσει στην εκδήλωση.

Οι πρώτες επαφές έχουν γίνει και ο τραγουδιστής έχει συμφωνήσει για την παρουσία του στην εκδήλωση.

Δίνοντας τέλος στην αναμονή, σας αποκαλύπτουμε ότι ο Πάνος Μουζουράκης θα είναι αυτός που θα μας τραγουδήσει στην εκδήλωση για το άναμμα του δέντρου στην Τρίπολη. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ηθοποιός  και κριτής του talent show «The Voice» θα έρθει στην πόλη μας για να τραγουδήσει γνωστές του επιτυχίες και να ξεσηκώσει τον κόσμο.


16 Σχόλια

O Al Baghdadi

Ο Αl Baghadi

Ε ρε κατάντια, ένα βήμα εμπρός και δυο πίσω αυτή η πόλη... Από το Μακεδόνα και τη φανταστική βραδιά που μας χάρισε, θα πέσουμε στον κύριο "Σαλάμι"...

Σιγά το δημοφιλή. Επειδή είναι κριτής σε ταλεντ σόου της κακιάς ώρας και έχει πει κάνα δυο σαχλοτραγουδα.

Φέρε ρε τζιουμη τον σνικ με την κρεμλιδου Και την Αναστασία γιουσεφ να γίνει το έλα να δεις στην Τρίπολή να σκάσουμε με τα τρακτέρ σιαπανω την πετρινου

@20:51 Εντάξει, εσένα και σε κάποιους άλλους σαν και σένα, που μεγαλώσατε στη στρούγκα με πιάνο, κλασική μουσική και γαλλικά, θα σας φέρει συμφωνική ορχήστρα με βιολιά, βιολοντσέλα, όμποε και άρπες. Επίσης, θα τραγουδήσουν σοπράνο, τενόροι και υψίφωνες, γιατί μόνο αυτού του είδους τη μουσική ακούγατε στα λιβάδια, παρέα με τα πρόβατα και τα γίδια..

@DINOS 4 Εσένα σε ξέρει η μάνα σου; Αλλά μάλλον θα έπρεπε να σου φέρει καμια Τζ΄ένη Κατσίγιαννη να φέρνεις γυροβολιές με τα κλαρίνα και να τσακίζεις τις γουρνοπούλες στις λαδόκολες, κλαρινογαμπρέ ντρομπολιτ-shi-ώτη

σαν τραγουδιστης προσωπικα δεν τον ακουω δε μ αρεσει,σιγα μην ακουγαμε ολοι τα ιδια,αλλος θελει κλαρινα,αλλος ρεμο,αλλος παριο,αλλος nick warren και παει λεγοντας,αλλα σαν ανθρωπο με τα πιστευω του ,τα οποια τα εχει εκφρασει δημοσια και πολλες φορες,αυτος ο ανθρωπος δεν επρεπε να καλεστει απο τη δημοτικη αρχη ,ειναι το πρωτο φαουλ που βλεπω απο τη δημοτικη αρχη του Τζιουμη

10:05 Δεν θα σου τον φέρει το Μπουζουράκη για να βγάλει ομιλία και να εκθέσει τα πιστεύω του ρε όρνιο, αλλά για να τραγουδήσει. Μόνο. Τίποτε άλλο. Έλεος πια, μεσανατολικό ζήτημα το έχετε κάνει μερικοί. Το έχετε ξεχειλώσει μέχρι εκεί που δεν πάει. Για όνομα του Θεού και της Παναγίας! Τραγούδια στο πνεύμα των χριστουγεννιάτικων ημερών θα έρθει να τραγουδήσει ο χριστιανός, όχι να κάνει κομματική ομιλία!

Το ότι μας χαλάει που στην Τρίπολη έρχεται ένα τραγουδιστής για τα Χριστούγεννα οποιουδήποτε είδους είναι το λιγότερο γελοίο. Μετά βέβαια κλαψουρίζετε ότι δεν υπάρχουν επιλογές και διασκέδαση στην πόλη.

18:26 Και το ωραίο είναι ότι έχουν άποψη για τον (κάθε) Μουζουράκη όλοι οι λάτρεις της γουρνοπούλας και των πανηγυριών τα οποία και θεωρούν μοναδικό είδος πολιτιστικών θεαμάτων. Τους μύησαν για τα καλά στα πανηγύρια 8 χρόνια οι κλαρινογαμπροί ***

το ωραιο θα ειναι να εχουν ανοιξει οι ουρανοι εκεινη την ωρα και να μη μπορει να σταθει ανθρωπος εξω ,μελια θα φαω

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.