Ποιος «μπαλώνει» τα σπασμένα στην πλατεία Άρεως; (pics)

Ποιος «μπαλώνει» τα σπασμένα στην πλατεία Άρεως; (pics)

Φεβρουάριος 27, 2019 - 11:32
2 σχόλια

Εικόνα εγκατάλειψης παρουσιάζει η πλατεία Άρεως, για ακόμα μία φορά. Θα πει κάποιος, χειμώνας είναι, και τι έγινε; Κανείς δεν πάει να κάνει τη βόλτα του. Η φθορά που παρουσιάζει, όμως, η μεγαλύτερη πλατεία της πόλης μας συνεχώς μεγαλώνει.

Οι σπασμένες πλάκες, τα σπασμένα μάρμαρα, αναμφίβολα από τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά που περνούν από εκεί, αλλά και από το «χεράκι» κάποιων, συνεχώς πληθαίνουν, ενώ τα κομμάτια τους βρίσκονται διασκορπισμένα ακόμα και πολλά μέτρα μακριά.

Δεν παρατηρήσαμε μόνον αυτό, όμως.

Κάποιος ή κάποιοι, ενδεχομένως και ο Δήμος, «μπαλώνουν» όπως-όπως τα σπασμένα. όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, σε ένα-δύο σημεία όπου λείπει ολόκληρη πλάκα, έχουν ρίξει τσιμέντο για να αποκατασταθεί η ζημιά και να μην αποκολληθούν και οι διπλανές πλάκες.

Πάντως, αν κάποτε ο Δήμος αποφασίσει να αποκαταστήσει τις ζημιές, ελπίζουμε μόλις σταματήσουν οι μπόρες και πριν από το καλοκαίρι, θα πρέπει να σπάσει τα τσιμεντένια αυτά «μπαλώματα» για να τοποθετήσει νέες πλάκες.

 


2 Σχόλια

την αφήνει επίτηδες την πλατεια ο παυλης γιατί έχει σκοπό μέχρι τον μαη να την κάνει εναέρια !!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.