Ποιος κακοποιεί το παιδί της Πόλας;

Ποιος κακοποιεί το παιδί της Πόλας;

Ιανουάριος 08, 2017 - 17:45
10 σχόλια

Το παιδί της Ρούπα και του Μαζιώτη είναι τόσο «τρομοκράτης έξι ετών», όπως είπε ο Γλέζος, όσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν αντάρτης έξι μηνών! Αυτό, νομίζουμε, το ξέρει και η Ελληνική Δικαιοσύνη και οι πολίτες. Προς τι, λοιπόν, οι διαμαρτυρίες και ο κοπετός για μια συνήθη διαδικασία που ακολουθήθηκε όπως για κάθε παιδί σε παρόμοιες συνθήκες;

Το εξάχρονο παιδί της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες αντικείμενο στυγνής εκμετάλλευσης από όλους ανεξαιρέτως τους υγιείς και δημοκρατικούς πολιτικούς κύκλους. Αλλά θα πάμε το πράγμα και παραπέρα: για ποιον λόγο όλοι αυτοί οι υγιείς δημοκρατικοί πολιτικοί κύκλοι δεν κόπτονται σε πλείστες άλλες περιπτώσεις κατά τις οποίες ένα παιδί εγκληματιών οδηγείται στο Παίδων με εισαγγελική εντολή, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι καλά ως προς την ψυχική του ή τη σωματική του υγεία, όπως ορίζει ο νόμος; Για ποιον λόγο όλοι, από τον Γλέζο ως τον Κώστα Μπακογιάννη έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν, ζητώντας την επανένωση του παιδιού με τη γιαγιά του, την ώρα που η μητέρα του ανακρίνεται και από προχθές που συνελήφθη μια-δυο γιάφκες έχει εντοπίσει η ΕΛ.ΑΣ;

Η πολιτική εκμετάλλευση σε αυτόν τον τόπο μαζί με την οργανωμένη υπονόμευση της ελληνικής Δικαιοσύνης καλά κρατούν!

Αυτή η αμφισβήτηση στον χειρισμό της υπόθεσης από την εισαγγελέα πού αποσκοπεί; Η Ρούπα μπορεί να ισχυρίζεται ό,τι θέλει, μπορεί να λέει ότι το παιδί της είναι όμηρος του κράτους, αλλά η κυρία Ρούπα δεν αναγνωρίζει το κράτος και είναι εχθρός του. Τι δουλειά έχει ο Κώστας Μπακογιάννης να μην αναγνωρίζει την απόφαση μιας εισαγγελέως; Πιστεύει μήπως και αυτός ότι το παιδί της Πόλας είναι αιχμάλωτο του ελληνικού κράτους και όμηρος;

Η συνεχής επίθεση που υφίσταται η ελληνική Δικαιοσύνη από τους πολιτικούς για ψύλλου πήδημα μόνο κακό κάνει στο αίσθημα εμπιστοσύνης των πολιτών απέναντί της. Ο Μπακογιάννης στα δίκτυα έγραψε ότι «το παιδί της Πόλας αξίζει να είναι με τη γιαγιά του». Φανταζόμαστε, αποφάνθηκε ως ειδικός παιδοψυχολόγος. Ως χειριστής της υπόθεσης. Ως υπεύθυνος που με την υπογραφή του το παιδί αυτό είναι ασφαλές και μπορεί να μεγαλώσει με υγεία στη φυσική του οικογένεια.

Με απίστευτη απερισκεψία τοποθετούνται όλοι επί του θέματος, όταν ξεκάθαρα δεν έχουν ιδέα περί τίνος πρόκειται. Με απίστευτη απερισκεψία στήνουν στον τοίχο τους αρμόδιους που κάνουν απλώς τη δουλειά τους, βάσει των νόμων. Γιατί; Για να μαζέψουν συμπάθειες και κανένα ψηφαλάκι. Σε λίγο ο Μπακογιάννης θα εντάξει στις αγωνιστικές του περγαμηνές και το «πάλεψα για το παιδί της Ρούπα»!

Για άλλη μία φορά, αποδεικνύεται ότι η πολιτική εξουσία δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στη δικαστική. Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Παίδων έχει ως εξής:

Το παιδί παραμένει στην κλινική παρακολουθούμενο από εξειδικευμένους επιστήμονες με στόχο την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση της συνολικής αξιολόγησης της υγείας του, και την επιστροφή του σε ένα σταθερό, ασφαλές και οικείο περιβάλλον.

Το παιδί Β.Λ.Μ.Ρ. ηλικίας 6,5 ετών εισήχθη στην Παιδοψυχιατρική κλινική του Γ.Ν.Π.Α. "Η Αγία Σοφία" στις 5/1/2017 με εισαγγελική εντολή, προκειμένου να γίνει παιδιατρική εξέταση για μεταδοτικά νοσήματα και παιδοψυχιατρική εκτίμηση.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, το παιδί προσαρμόστηκε ικανοποιητικά, συμμετέχει ευχάριστα στις δραστηριότητες της Κλινικής, έχει καλή επικοινωνία με το προσωπικό και τα άλλα παιδιά και δεν λαμβάνει κανενός είδους φαρμακευτική αγωγή.

Το παιδί είχε επισκεπτήρια από την μητρική γιαγιά και την μητρική θεία, κατά τα οποία αναγνώρισε με χαρά τις συγγενείς του, και είχε καλή συναισθηματική αλληλεπίδραση μαζί τους.

Η ιατρική φροντίδα του παιδιού είναι η συνήθης που ακολουθείται σε όλα τα παιδιά που εισάγονται κατόπιν παρόμοιας εισαγγελικής παραγγελίας.

Τι δεν καταλαβαίνουν Γλέζος, Μπακογιάννης και οι υπόλοιποι; Ό,τι προβλέπεται για κάθε παιδί που έχει την ατυχία οι γονείς του να είναι εγκληματίες, προβλέπεται και για το παιδί της Ρούπα και του Μαζιώτη...

Ειδήσεις: 
Tags: 

10 Σχόλια

Η γιαγιά που απέτυχε στην ανατροφή της κόρης της, πως θα μπορέσει να αναθρέψει σωστά και σε αυτή την μεγάλη ηλικία ένα εξάχρονο παιδί? Δεν θα πρέπει να εξεταστεί αυτό από τους αρμόδιους? Όταν αποκτάς παιδί αναθεωρείς κάποια πράγματα. Δεν είσαι μόνος σου για να ζεις στην παρανομία, κρυμμένος και κυνηγημένος αλλά έχεις και την ευθύνη του μεγαλώματος ενός παιδιού. Η γυναίκα έβαλε την παράνομη δράση της πάνω από το παιδί της. Πολύ ψεύτικο το ενδιαφέρον της και ακόμη χειρότερο που χρησιμοποιεί το ίδιο το παιδί της.

6,5 χρονών έπρεπε να πηγαίνει α' δημοτικού. Τελικά το μοντέλο ατιμωρησίας των γύφτων βρίσκει μιμητές. Ούτε σχολείο, ούτε τιμωρία μόνο επιδόματα και τα παιδιά μπροστά να συγκινούνται τα κορόϊδα

Ας παει το παιδάκι όσο είναι ακόμη μικρό σε κάποια κατάλληλη ανάδοχη οικογενεια για να προστατευτεί και να μην μυηθεί στην τρομοκρατία. Καλό θα ήταν να αλλάξει και επώνυμο για να μην γινει θύμα bullying.

Τι να το κάνει το σχολείο το παιδί; Εδώ μπορεί να μαθαίνει πως φτιάχνονται οι βόμβες και πως ληστεύουν τράπεζες....ας είναι καλά η μαμάκα του! Και μέσα σε όλα αυτά θα φρόντισε να το...κοινωνικοποιήσει....όχι με παιδάκια της ηλικίας του ασφαλώς, αλλά με κάτι ρετάλια σαν και του λόγου της. Γλύτωσε, αν γλύτωσε, στο τσακ το παιδί! Συμφωνώ να δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια. Μόνο έτσι έχει ελπίδες!!!

19:33: η μάνα σου να δεις πόσο απέτυχε να σε κάνει έναν άνθρωπο που δεν αποφαίνεται μέσα στην ανωνυμία και την ημιμάθεια του για το ποιος απέτυχε ως γονιός και και ποιος δικαιούται να κάνει παιδιά. Εσύ ας πούμε τίμια/ος νυκοκυραίος να είσαι προετοιμασμένος/η για την αλήθεια που θα σου πετάξουν στα μούτρα τα παιδιά σου, όταν καταλάβουν τη σκατοψυχιά σου

Όλη αυτή η επίθεση στη Δικαιοσύνη, για δήθεν ενδιαφέρον προς το παιδί, αποσκοπούσε στη δημιουργία εντυπώσεων. Το παιδί ήδη ζούσε σε ένα περιβάλλον τρομοκρατών με όπλα, χειροβομβίδες και κακοποιούς να μπαινοβγαίνουν στο σπίτι και η ζωή του κινδύνευε ανά πάσα στιγμή. Δεν θα έπρεπε να διερευνηθεί το συγγενικό περιβάλλον της, που ζήτησε την επιμέλεια του παιδιού, μήπως παρείχε κάλυψη ή ήταν συνεργοί σε ληστείες και εγκλήματα?

Το παιδάκι, λέγεται, ότι αναγνώρισε με χαρά τους συγγενείς του. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω αυτό, γιατί αν πράγματι είναι έτσι τότε αξίζουν συγχαρητήρια στις υπηρεσίες που δεν παρακολουθούσαν τα βασικά…. Μακάρι το Δικαστήριο Ανηλίκων να λάβει διαφορετική απόφαση.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.