Ποιος είπε ότι «ο κ. Μητσοτάκης θα μείνει με τις... δημοσκοπήσεις στο χέρι;»

Ποιος είπε ότι «ο κ. Μητσοτάκης θα μείνει με τις... δημοσκοπήσεις στο χέρι;»

Μάρτιος 04, 2017 - 19:03
2 σχόλια

Αύριο Κυριακή 5 Μαρτίου δημοσιεύεται συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον Κώστα Βαξεβάνη και στην εφημερίδα «Documento» και ο δημοσιογράφος για να ανάψει τα αίματα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tweeter παρέθεσε μια ατάκα του Πρωθυπουργού η οποία προφανώς αποτελεί απάντηση στη διαπίστωση εκ μέρους του δημοσιογράφου «μα οι δημοσκοπήσεις δείχνουν προβάδισμα και νίκη της ΝΔ στις εκλογές».

Η ατάκα «ο κ. Μητσοτάκης θα μείνει με τις δημοσκοπήσεις στο χέρι» θα μείνει από αυτή τη συνέντευξη. Ελπίζουμε, ασφαλώς, εκτός από αυτά τα «χαριτωμένα» να διαβάσουμε και κάτι πραγματικά ενδιαφέρον για το νέο Ασφαλιστικό, τις συντάξεις που κατά το υπουργείο Εργασίας δεν καθυστερούν, την πεποίθηση ότι η αξιολόγηση θα κλείσει στις 20 Μαρτίου και τόσα άλλα.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Τι βιασύνη να μάθετε για το νέο Ασφαλιστικό, τις συντάξεις που κατά το υπουργείο Εργασίας δεν καθυστερούν, την πεποίθηση ότι η αξιολόγηση θα κλείσει στις 20 Μαρτίου και τόσα άλλα. Και μάλιστα ανυπόγραφο άρθρο που σημαίνει ότι το σάιτ παίρνει επίσημα θέση. Δεν το ξέρετε ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει;

Εσείς δεν βιάζεστε αγαπητέ ανώνυμε; Στο διάολο ο Κυριάκος, αλλά πιστεύετε ότι παίρνετε σαφείς απαντήσεις από την κυβέρνηση; Ας πούμε ξέρετε πώς θα φορολογηθείτε φέτος; Εγώ δεν ξέρω. Στο διάολο και ο βαξεβάνης, και όλοι όσοι ασχολούνται με το ποιος θα γίνει πρωθυπουργός και δεν τους απασχολεί ότι όποιος και να βγει, τα ίδια και χειρότερα θα κάνει αφού έχουμε ήδη υπογράψει...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.