Ποιος είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Πελοπόννησος ΑΕ, Σωτήρης Μουρίκης

Ποιος είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Πελοπόννησος ΑΕ, Σωτήρης Μουρίκης

Νοέμβριος 29, 2019 - 12:33
1 σχόλια

Ένας ικανός επιχειρηματίας, μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Κορινθίας με ενεργό δράση στα επιχειρηματικά και κοινωνικά πράγματα του Νομού του, ο Σωτήρης Μουρίκης, ορίστηκε διευθύνων σύμβουλος της αναπτυξιακής εταιρίας Πελοπόννησος ΑΕ στις αρχές Νοεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι πρόεδρος της Πελοπόννησος ΑΕ είναι ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ενώ αντιπρόεδρος ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτης.

Ο κ. Μουρίκης γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου 1959 στο Κιάτο Κορινθίας. Είναι παντρεμένος με την χειρουργό οδοντίατρο Ελένη Δρίτσα. «Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο Κορινθίας της παράταξης “Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο”, σηματοδοτεί την βασική θέση του υποψήφιου περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, για μία νέα αναπτυξιακή και ελπιδοφόρα πορεία της Πελοποννήσου, με σχέδιο, γνώση, πείρα αλλά πάνω από όλα με διάθεση, πρόθεση και αποτελεσματική εφαρμογή και υλοποίηση» ανέφερε, μεταξύ άλλων, όταν ανακοίνωνε την υποψηφιότητά του με τον Παναγιώτη Νίκα στις περιφερειακές εκλογές.

Ο Σωτήρης Μουρίκης είχε διατελέσει στο παρελθόν αντιδήμαρχος στο Δήμο Σικυωνίων  από το 2006 έως και το 2010.

Ιδρυτικό μέλος της ΟΝΝΕΔ Κιάτου μαζί με τον Αναστάση Παπαληγούρα, ήταν πάντα ενεργός με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Επί σειρά ετών διετέλεσε πρόεδρος των Ιπτάμενων Φροντιστών και Συνοδών ενώ είχε και πλούσια συνδικαλιστική δράση έως το 2003, όταν και συνταξιοδοτήθηκε.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ; ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΤΕ ; ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο Κ. ΜΟΥΡΙΚΗΣ ΚΤΕΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ; 'Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.