Ποιος είναι ο νέος Αρκάς Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης

Ποιος είναι ο νέος Αρκάς Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης

Ιούλιος 08, 2019 - 20:05
11 σχόλια

Ανακοινώθηκε η σύνθεση της νέας κυβέρνησης από τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο, κ. Στέλιο Πέτσα. Στη σύνθεση του νέου κυβερνητικού σχήματος ορίστηκε ο Αρκάς Β. Κοντοζαμάνης ως υφυπουργός Υγείας με υπουργό τον Βασίλη Κικίλια.

Ο νέος υφυπουργός Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης κατάγεται Άστρος Κυνουρίας και έχει διατελέσει  Γ. Γ. Υπουργείου Υγείας, διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Αττικής και  επικεφαλής της θεματικής ενότητας αλληλεγγύη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων του κόμματος.

Ο νέος υφυπουργός Υπουργός Υγείας σε πρόσφατη δήλωση του είχε αναφέρει

Το σύστημα υγείας πρέπει να αναταχθεί και να διασφαλιστεί η βιωσιμότητά του, να εκσυγχρονιστεί, να καταστεί αποδοτικότερο και να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πολιτών. Να υλοποιήσουμε ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις. Όχι απλά να ψηφίσουμε νόμους

Λίγα λόγια για τον κ. Κοντοζαμάνη

Γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα. Επιστήμονας Πολιτικής και Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας (MSc/ University of Birmingham) και Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΜΒΑ/ ΑLBA). Πτυχιούχος Μαθηματικών (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων).

Είναι Επιστημονικός Υπεύθυνος Παρατηρητηρίου Κλινικών Μελετών του ΙΟΒΕ. Έχει εργαστεί, ως επιστημονικός συνεργάτης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο Συστημάτων Υγείας), και του Εργαστηρίου Οργάνωσης & Αξιολόγησης Υπηρεσιών Υγείας του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διετέλεσε:
• Υπεύθυνος Ερευνών του Τμήματος Οικονομικών Υγείας του ΙΟΒΕ, από το 1999 ως το 2004
• Αντιπρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.) από το 2004 μέχρι το Φεβρουάριο 2008 και
• Πρόεδρος του Ε.Ο.Φ. από το 2008 ως το Σεπτέμβριο του 2009.
• Διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής από τον Οκτώβριο 2012 έως τον Αύγουστο 2014.
• Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας από τον Αύγουστο 2014 μέχρι το Φεβρουάριο 2015.

Έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διεθνείς οργανισμούς και επιτροπές, όπως το Διοικητικό Συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΜΑ), το Συμβούλιο της Ευρώπης, το Φαρμακευτικό Φόρουμ, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ).


11 Σχόλια

σε απλά ελληνικά η δήλωσή του: κλείσιμο νοσοκομείων και κέντρων υγείας ,βαθειά το χέρι στην τσέπη οι ασφαλισμένοι για να φάνε οι ιδιώτες

ΑΛΗΘΕΙΑ!!! ΣΕ ΠΟΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΠΟΥΔΕΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ???

Μην δειτε Αρκα Πολιτικο αμεσως να τον αναδειξετε,λες και θα σας τιμησει την πολη η"τον νομο με τα εργα του.Ειδαμε και ολους τους πολιτικους Αρκαδες ποσο προσφεραν στην δυσμοιρο τουτο τοπο.Η Αρκαδια με τοσους Ανθρωπους της Πολιτικης ,της Τεχνης ,των Επιστημων της Ιατρικης,και πολλων αλλων ειδικοτητων θα επρεπε να ειναι η πρωτος νομος σε αναπτυξη, αξιοπρεπεια,πολιτισμο,κλπ,και ειμαστε στον πατο ολων αυτων.Αυτο δεν σας λεει τιποτα?

ο κ. κοντζαμανης κατεβηκε στην αρκαδια και για βουλευτης και για περιφερειακος συμβουλος και εφαγε τα μουτρα του... οι πολιτες της αρκαδιας δεν τον επελεξαν. τα κολλητηλικια με τον πρωθυπουργο ομως δουλεψαν. Τη θεση αυτη επρεπε να την παριε ο βλασης που μαζεψε και τοσους σταυρους

10:26 Χωρις να ξερω τον Κοντοζαμανη θα ελεγα οτι το δεν καταφερε να εκλεγει δεν σημαινει οτι δεν ειναι αξιος για να τον αξιοποιησουν.. Αν καποιος εκλεχθηκε στηριζονμενος απο συμφεροντα ειναι πιο αξιος; Δηλαδη ο Βλασης που ηταν μονος του στο ψηφοδελτιο ειναι αξιος;

Το γεγονός ότι δεν κατάφερε να πάρει ψήφους δε σημαίνει ότι δεν αξίζει, κιόλας, για την θέση που του ανατέθηκε. Το βιογραφικό του είναι πλούσιο για υφυπουργός υγείας. Ας δούμε το έργο του πριν αρχίσουμε τους αφορισμούς.

10:28 Για να μην τη δώσει λοιπόν ο Μητσοτάκης τη θέση αυτή στο Βλάση, φαντάσου για τι τον έχει. Ναι, γι' αυτό που κατάλαβες. Εντελώς όμως..

Ένας άνθρωπος που ποτέ δεν είχε τη στήριξη του κόσμου! Είτε αυτό ήταν Εθνικές είτε Περιφερειακές. Άλλα τα βίσματα είναι που επιβιώνουν στις μέρες μας.

Η εννοια του εξωκοινοβουλευτικού τεχνοκράτη είναι ακριβώς αυτή που δεν χωράει το λίγο μυαλό σας οπαδοψηφοφόροι: Δεν υπάρχει βουλευτής μου να γνωρίζει τα οικονομικά της υγείας και βάζω αυτόν που ξέρει. Δοκιμασμένη συνταγή Χρυσοχοίδη, Μενδώνη (μην ανοίξουμε τώρα κουβέντα για σχέση στελεχών ΝΔ με πολιτισμό). Κουδούνι. Διάλειμμα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΠΡΙΝ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΙΟΝΙΣΜΑ........ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.