Ποιος δρόμος θα κλείσει στο Λεωνίδιο λόγω εργασιών

Ποιος δρόμος θα κλείσει στο Λεωνίδιο λόγω εργασιών

Ιανουάριος 13, 2018 - 20:00
0 σχόλια
Στα πλαίσια κατασκευής του έργου με τίτλο «Δίκτυα συλλογής και μεταφοράς ακαθάρτων Λεωνιδίου», θα πραγματοποιηθεί ολική κατάληψη οδοστρώματος επί του οδικού δικτύου σύνδεσης της παραποτάμιας οδού με το Μετόχι, από τις 15/01/2018 ημέρα Δευτέρα  έως τις 19/+
 
 
 
 
 
 
 
1/2018 ημέρα Παρασκευή.
 
Για την ασφαλή λειτουργία του εργοταξίου θα τηρηθεί προσωρινή κυκλοφοριακή ρύθμιση, κατά τις ώρες λειτουργίας των συνεργείων (07:30 π.μ - 17:30 μ.μ.) και θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. 
 
Καθ όλη τη διάρκεια εργασιών θα απαγορεύεται αυστηρά η διέλευση αυτοκινήτων και πεζών ενώ μετά τις 17.30, ο δρόμος θα δίνεται κανονικά στην κυκλοφορία.
 
Βαρέα οχήματα και φορτηγά θα ακολουθούν υποχρεωτική παράκαμψη στη Φάμπρικα και μέσω της προσωρινής κυκλοφοριακής ρύθμισης θα έχουν πρόσβαση στον οικισμό του Κοσμά και τις γύρω περιοχές.
 
 
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την κατασκευή του δικτύου, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με τους αρμόδιους μηχανικούς κατασκευής του έργου στα τηλέφωνα που αναγράφονται παρακάτω.    
 
      
ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ:  ΤΕΧΝΗΚΩΝ ΑΤΕ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕΒΕ
 
Τηλέφωνα επικοινωνίας:  27570 23322/ 698 122 8558 
 
Από το leonidion.gr
Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.