Ποιος δρόμος θα κλείσει στο Λεωνίδιο λόγω εργασιών

Ποιος δρόμος θα κλείσει στο Λεωνίδιο λόγω εργασιών

Φεβρουάριος 12, 2018 - 09:34
0 σχόλια

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια υλοποίησης του έργου με τίτλο  «Δίκτυα συλλογής και μεταφοράς ακαθάρτων Λεωνιδίου», πρόκειται να εκκινήσουν χωματουργικές εργασίες τη Δευτέρα 12/02/2018, οι οποίες αναμένεται να περαιωθούν το συντομότερο δυνατό.

Σύμφωνα με τα συμβατικά τεύχη που αφορούν το  παραπάνω έργο, απαιτείται η κατασκευή φρεατίου Η/Μ εξοπλισμού, φρεατίου δικλείδων και αντλιοστασίου επί της ανώνυμης οδού στην περιοχή της Σίου, κάτωθεν της κεντρικής πλατείας Ουράνη, όπως αυτή αποτυπώνεται στη συνημμένη αεροφωτογραφία.

Ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός στο τμήμα του υπό κατασκευή συλλεκτήριου αντλιοστασίου λυμάτων, έως ότου  περαιωθούν οι απαραίτητες εργασίες.

Ο εργοταξιακός χώρος θα παραμένει κλειστός καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας για λόγους ασφαλείας, ενώ θα απαγορεύεται η διέλευση πεζών και αυτοκινήτων εντός του οριοθετημένου χώρου κατασκευής.
Η οριοθέτηση του εργοταξιακού χώρου, καθώς θα είναι μικρής έκτασης, θα επιτρέπει την πρόσβαση των κατοίκων στις οικίες τους, χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο περαιτέρω πρόβλημα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την προσβασιμότητα ή την κατασκευή του έργου, παρακαλώ απευθυνθείτε στους αρμόδιους μηχανικούς κατασκευής, στα τηλέφωνα επικοινωνίας που αναγράφονται παρακάτω.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
        
ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ:  ΤΕΧΝΗΚΩΝ ΑΤΕ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕΒΕ
Τηλέφωνα επικοινωνίας:  27570 23322/698 122 8558 - Καλογερόπουλος Άγγελος
 

Από το leonidion.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.