Ποιοι λιγουρεύονται θέση στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο στην Αρκαδία;

Ποιοι λιγουρεύονται θέση στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο στην Αρκαδία;

Ιούλιος 19, 2018 - 10:24
2 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα, γεια σας!

Πού ψήνεστε; Σε καμιά παραλία ή στα τσιμέντα; Ελπίζω να ψήνεστε παραλιακά και... αρκαδικά.

Στα πέριξ, πάντως, πολλοί ακούνε «άλλος με τη βάρκα μας» αλλά καταλαβαίνουν «άλλος με τη Νέα Δημοκρατία»!

Ε, γαλάζια τα νερά, γαλάζια και η παράταξη, μπόσικα τα πράγματα γενικώς, κάθε φέρελπις ονειρεύεται μια θέση στο ανανεωμένο ψηφοδέλτιο του Κυριάκου.

Βλέπουν και τα χάλια του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία και σου λένε: δύο έδρες θα βγάλει η ΝΔ, η αριστερή παρένθεση έκλεισε για τα καλά, κι ας έχει η αχλάδα του ΣΥΡΙΖΑ τον Στάικο στην ουρά!

Αυτό το τελευταίο, να του το πείτε του βουλευτή μας να ξέρει τι τον περιμένει, Τάσο μας!

Που λέτε, λοιπόν, όλοι λιγουρεύονται βουλευτιλίκι. Κάποιοι, μάλιστα, που τελευταία έχουν πιάσει στενές φιλίες με βουλευτές, βγάζουν στον αέρα βιντεάκια τύπου «τόπος στα νιάτα».

Άλλοι έχουν χάσει την μπάλα και το μπαλί.. Με τόσες φωτογραφίες που ανεβάζουν, θα τους καταγγείλει το ίδιο το Facebook! Τελικά, τι υποψήφιος θα είσαι, άνθρωπέ μου; Βουλευτής;Περιφερειακός; ή Δημοτικός;

Σόδομα και Γόμορρα, που έλεγε και η αείμνηστη...

Ο Κούλης, λέει, έστειλε μήνυμα πως όποιος δεν ακολουθήσει τη γραμμή της παράταξης, θα πάει σπίτι του. Δεν τον ενδιαφέρει αν είναι ο αδερφός σου, η μάνα σου, το παιδί σου… Αν δεν ψηφίσεις κόμμα, διαγραφή -και όχι τίποτ' άλλο ετοιμάζεται και για κυβέρνηση!

Βέβαια ο καλός μας Κούλης είχε πει τέλος και η οικογενειοκρατία, τώρα που θα κατεβεί ο ανιψιός για δήμαρχος Αθηναίων, ισχύει το τέλος ή κάνουμε delete; Αχ, αυτοί οι επικοινωνιολόγοι! Αχ! και πάλι αχ!

Εκεί στον Δήμο... Παιδιά, πάμε από την αρχή: κάνουμε αντιγραφή - επικόλληση από το Πρόγραμμα του Πολιτιστικού στο Facebook του Δήμου. Και έτσι δεν μπερδεύεται ο κόσμος με τις εκδηλώσεις!

Αν πάλι δεν τα καταφέρνετε, κάντε τη Γραμμή του Δημότη, Γραμμή Φεστιβάλ Τρίπολης. Έτσι κι αλλιώς, άχρηστη είναι!


2 Σχόλια

Σας υπενθυμίζω την Ελληνική ταινία <<Υπάρχει και φιλότιμο (1965)>>, ο νοών νοεί το! Αριστεροί και Δεξιοί!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.