Ποιοι κλιματιζόμενοι χώροι θα είναι ανοιχτοί στην Τρίπολη

Ποιοι κλιματιζόμενοι χώροι θα είναι ανοιχτοί στην Τρίπολη

Ιούλιος 28, 2015 - 11:09
0 σχόλια

Λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας, ο Δήμος Τρίπολης και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, για την αντιμετώπιση Υψηλών Θερμοκρασιών και Καύσωνα, ανακοινώνει ότι διαθέτει τις δύο αίθουσες που στεγάζεται το ΚΑΠΗ (Πλ. Βαλτετσίου και Παπαρηγοπούλου), καθώς και μια αίθουσα του Αποστολοπουλείου Πνευματικού Κέντρου, όπου είναι κλιματιζόμενες. Στις αίθουσες αυτές μπορούν να πάνε άτομα ευπαθών ομάδων για να προστατευθούν από τις υψηλές θερμοκρασίες. 

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) αναφέρει

Σταδιακή άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία στις περισσότερες περιοχές της χώρας από αύριο, Τρίτη (28/7/15) έως και την Παρασκευή (31/7/15).

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ):

- Την Τρίτη (28/7/15) στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας η θερμοκρασία θα φτάσει τους 38 και τοπικά τους 39 βαθμούς.

- Το τριήμερο Τετάρτη - Πέμπτη - Παρασκευή (29-31/7/15):

Θα κυμανθεί σε υψηλή επίπεδα και θα φτάσει στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας τους 39-41 βαθμούς και στις νησιώτικες περιοχές τους 35-37 βαθμούς (κυρίως στο Ιόνιο και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου).

- Από τις βραδινές ώρες της Παρασκευής (31/7/15) και από τα βόρεια αναμένεται σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας που θα γίνει αισθητή σε όλη τη χώρα το Σάββατο (01/08/15).

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.