Ποιοι δρόμοι πεζοδρομούνται στην Τρίπολη (vid)

Ποιοι δρόμοι πεζοδρομούνται στην Τρίπολη (vid)

Ιανουάριος 14, 2020 - 14:13
20 σχόλια

Έργα πεζοδρόμησης γίνονται στο κέντρο της Τρίπολης σε συνέχεια μιας συνολικής εργολαβίας που περιλαμβάνει αναπλάσεις στην πόλη.

Πεζόδρομος θα είναι σε περίπου 20 μέρες η οδός Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στην Τρίπολη, αφού ήδη τα μηχανήματα έργου έχουν σκάψει τον δρόμο.

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Αλέκος Κανελλόπουλος, εφόσον ο καιρός βοηθήσει η πεζοδρόμηση με τους κυβόλιθους θα γίνει σε λιγότερο από έναν μήνα.

Στη συνέχεια τα μηχανήματα θα σκάψουν την οδό Δαρειώτου, προκειμένου να γίνει και εκεί η επίστρωση με κυβόλιθους, ολοκληρώνοντας έτσι την πεζοδρόμηση της οδού.

Να αναφέρουμε ότι το έργο περιλαμβάνει την πεζοδρόμηση ολόκληρης της οδού η οποία θα ξεκινά από την συμβολή της με την Γρηγορίου Ε και θα φτάνει έως το τέλος του δρόμου στην συμβολή της με την Σπετσεροπούλου Γεωργίου.

Το χρονοδιάγραμμα του έργου υπολογίζεται να είναι περίπου 2 μήνες και όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί θα οριστούν προσωρινές παρακάμψεις για τους οδηγούς.

Να επισημάνουμε ότι η Δαρειώτου και μετά την ολοκλήρωση της πεζοδρόμησης θα συνεχίσει να είναι ήπιας κυκλοφορίας.

Επόμενα έργα που θα «τρέξει» η υπηρεσία έχουν να κάνουν με την βελτίωση των πεζόδρομων και με την αντικατάσταση κυβόλιθων που έχουν καταστραφεί.

Τέλος ο κ. Κανελλόπουλος μίλησε για το Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου και για τα πεζοδρόμια που θα ανακατασκευαστούν .

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ποιοι δρόμοι πεζοδρομούνται στην Τρίπολη


20 Σχόλια

Από Eurobank μέχρι του Μάντη πρέπει να διατηρηθεί ως έχει, ως ανάγλυφο της 5ετίας Παυλή. Στα προσφυγικά της Αλεξάνδρας κρατάνε ακόμα τις τρύπες στους τοίχους από τη μάχη της Αθήνας!

Να κάνετε και την Δεληγιάννη ήπιας κυκλοφορίας καθόδου που κάνουμε σαν χαζοί το γύρω της Τρίπολης.. υποτίθεται ότι η αναβάθμιση της πόλης δεν είναι μόνο κυβολιθοι αλλά και η εξυπηρέτηση του πολίτη-οδηγου... Επίσης να μπούνε κολονακια στις εισόδους δεν είναι πάρκιν για τους προνομιούχους το chilibox και η eurobank.. Άνοιγμα μόνο κατά τις πρωινές ώρες για τροφοδοσία καταστημάτων όπως το έχει και το Άργος....

ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΡΓΟ ΠΑΥΛΗ. ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ

@14:23 Αυτό το έργο που αναφέρεις στην Δαρειώτου (EUROBANK) αλλά και στην Παλαιολόγου που ξεκίνησε χθες, μέρος της Αποστολοπούλου, όπως και το κλείσιμο του κέντρου με κολωνάκια - μπάρες για να μην παρκάρουν στα πεζοδρόμια (ΔΑΡΕΙΩΤΟΥ,ΠΛ.ΠΕΤΡΙΝΟΥ, κλπ) είναι έργα που χρηματοδοτήθηκαν το 2017 και υπέγραψε συμβάσεις ο Παυλής τον Απρίλιο του 2019!! Αυτά για τους κακόπιστους που σχολιάζουν χωρίς να σκαμπάζουν μια αράδα!!!!

Υπάρχουν γειτονιές με μεγάλη κίνηση αυτοκινήτων που οι κάτοικοι έχουν κάνει κατάληψη μέρους του οδοστρώματος με διάφορες κατασκευές και μάντρες. Ας τακτοποιηθούν γιατί θα θρηνήσουμε θύματα.

ΟΥΑΣΙΓΚΤΩΝ ΠΟΥ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΩ ΕΓΩ....ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Κ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ

δεν ρίχνετε καμια πίσσα στους δρόμους???? Για να μην δημοσιευτούν και φωτογραφίες. Αντε μπράβο!

21:47 Άει πάγαινε ρε που απειλείς κιόλας. Πονηροί όλοι. Αν έχεις τα αρχ@@@ δημοσίευσέ τες με το όνομά σου από κάτω, που μου έχετε μάθει όλοι να κατηγορείτε με την κουκούλα. Βάλε λοιπόν το ονοματάκι σου κάτω από τις φωτογραφίες για να ξέρουν και οι άλλοι πού υπάρχει πρόβλημα και να το διορθώσουν

Οι πεζοδρόμηση χωρίς εξεύρεση χώρων στάθμευσης των οχημάτων είναι ένα πολύ σοβαρό λάθος. Οι δήμοι που εφαρμόζουν πεζοδρόμηση χωρίς να δημιουργούν πραγματικούς χώρους στάθμευσης να αποκλείονται από την χρηματοδότηση μέσω τελών κυκλοφορίας και των κλήσεων της Τροχαίας....... εκεί να δεις κλάάάάμα!

8:10 Ξέρεις πως παίζεις με την φωτιά και πως υπάρχει φωτογραφικό υλικό μην το πολύ τραβάς γιατί θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι.

Κανετε μια βολτα στην Νεομαρτυρος Δημητριου και θα δειτε τα χαλια μας ! Καθως και πισω απο τον Αγ Βασλειο, νομιζω ειναι η οδος Ερμου στο ανατολικο πεζοδρομιο πριν απο εικοσι χρονια ειχε κολησει το ποδι μου σε μια τρυπα που υπηρχε εκει. Σημερα η ιδια τρυπα παραμενει εκει!

Να σαι καλα με τα χωρατα σου βρε, μας εκανες και γελασαμε! 5 χρονια ανυπαρξιας και οτι κανει ο Τζιουμης θα ειναι ειτε εργο Παυλη ειτε Σμυρνιωτη εε? Για τον Γιαννακη που εκανε εργα του Κοτσιανη αλλα με κυβολιθους Κινας, για να τα βαλει στην ακρη τα υπολοιπα, εκει μουγκα ετσι?

@12:05 - Ακόμα να λιώσει η καραμέλα με τις μελέτες του Κοτσιάνη; Για να πραγματοποιηθεί ένα έργο χρειάζονται, πολύ χοντροκομμένα, τρία στάδια. Μελέτη, χρηματοδότηση, υλοποίηση (επιλογή εργολάβου-κατασκευή). Ο Σμυρνιώτης βρήκε κάποιες μελέτες, βρήκε την χρηματοδότηση και προχώρησε και στην υλοποίηση. Έγιναν επί των ημερών του όμως και έργα που όλα τα στάδια του έργου έγιναν στην θητεία του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα 3 σχολεία που κατασκευάστηκαν. Νηπιαγωγεία και δημοτικό. Μελέτες, χρηματοδότηση, εργολάβος, επί των ημερών του. Η συμβολή Κοτσιώνη υπήρξε αλλά ήταν μικρή.

11:03 Το ξέρω κιόλας, ε; Από πού ακριβώς; Μήπως έχω μαντικές ικανότητες ή ξέρω ποιος είσαι και τι καπνό φουμάρεις; Μήπως με ξέρεις εσύ, μόνο και μόνο μέσα από ένα σχόλιο; Σε προκαλώ και πάλι λοιπόν, να δημοσιεύσεις τις φωτογραφίες που λες ότι έχεις, αλλά με το ονοματάκι σου φαρδύ-πλατύ από κάτω. Έτσι, για να γελάσει και λίγο το χειλάκι του παρδαλού κατσικιού, γιατί τελευταία είναι στεναχωρημένο..

θα περάσουν κι αναμονές για οπτικές ίνες στα κτίρια ωστε να αποφευχθει το φάινομενο ράβε ξήλωνε, στιν Παλαιολόγου οπου είχαν σκάψει για υδρορροές άνετα θα μπορούσαν να περάσουν κι αναμονές...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.