Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Φεβρουάριος 07, 2016 - 15:36
4 σχόλια

«Νεκρώνουν» οι μετακινήσεις σε όλη τη χώρα, καθώς οι αγρότες κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους και κλείνουν κομβικά σημεία του εθνικού οδικού δικτύου επ' αόριστον.

Όπως ενημερώνει η Συντονιστική των Ανεξάρτητων Μπλόκων Αργολίδας, την Κυριακή στις 13:00 οι αγρότες έκλεισαν την Επαρχιακή οδό Τρίπολης - Άργους στους Μύλους, έτσι η μόνη διαδρομή είναι από Λεβίδι - Κανδύλα - Νεμέα.

Να αναφέρουμε ότι μόνιμα κλειστή παραμένει η νέα εθνική οδός «Αθηνών– Κορίνθου», στα διόδια του Ισθμού. Η κυκλοφορία των οχημάτων από Κόρινθο προς Αθήνα κι αντίστροφα θα διεξάγεται μέσω του δρόμου, Ισθμός - Λουτράκι - Σχίνος - Αλεποχώρι - Μέγαρα, ενώ κλειστά επ' αόριστον παραμένουν τα διόδια της Νεστάνης.

Οι οδηγοί από Σπάρτη προς Τρίπολη από τις 17:00 θα πρέπει να ακολουθήσουν την διαδρομή Σπάρτη - Καστόρι - Λογγανίκος - Μεγαλόπολη.

Οι αγρότες ξεκινούν πολύωρους αποκλεισμούς, οι οποίοι θα συνεχιστούν ενώ νέες αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν την Δευτέρα.

 


4 Σχόλια

Ευκαιρία να γνωρίσουμε τη χώρα μας. Αν δεν είχαν κλείσει τον Ισθμό οι αγρότες δεν θα έκανα τη διαδρομή Μέγαρα - Αλεποχώρι - Σχίνο - Λουτράκι (με ενδιάμεσο την Περαχώρα). Τώρα θα κάνω και τη διαδρομή Κανδύλα - Νεμέα καθώς και Καστόρι - Λογγάνικο. Ξέρετε ρε τι όμορφα μέρη έχουμε; Βαστάτε γερά αγρότες!

Η αλητεία τελικά δεν έχει όρια στην Ελλάδα, μόνο μην φωνάζετε και ξυπνήσετε τον κύριο εισαγγελέα. ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ να χαθείτε ***

Δεν συμφωνω με το κλείσιμο. Μεγαλο φάουλ η διελευση πουλμαν ολυμπιακου και Παπάκη αλλα ας αναλογιστούμε...........Οι αγρότες ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Αριστεροι και δεξιοι μνημονιακοί βάλθηκαν να μας γεμίσουν φτώχεια και λαθρομετανάστες. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.