Το ποινολόγιo της Α’ Αρκαδίας

Το ποινολόγιo της Α’ Αρκαδίας

Φεβρουάριος 13, 2018 - 20:10
3 σχόλια

Βαριά ήταν η καμπάνα που έπεσε στους Γρηγόρη Τσαλγιτζόπουλο και Θανάση Μπαλάση μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση της Δόξας Μεγαλόπολης με το Κορακοβούνι για την 15η αγωνιστική της του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Οι δύο ποδοσφαιριστές της Δόξας Μεγαλόπολης αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα με την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Αρκαδίας να κάνει γνωστές την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου τις τιμωρίες τους.

Πιο συγκριμένα η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Αρκαδίας  επιβάλει ποινή τιμωρίας 5 αγωνιστικών στον Γρηγόρη Τσαλγιτζόπουλο και χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ και ποινή 3 αγωνιστικών στον Θανάση Μπαλάση και χρηματικό πρόστιμο 30 ευρώ.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Ε.Π.ΣΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΤΗΣ 13/02/2018

 Α΄  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

ΟΜΑΔΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

ΜΠΑΛΑΣΗΣ  Α.

ΔΟΞΑ

3

30 €

 

ΤΣΑΛΓΙΤΖΟΠΟΥΛΟΣ  Γ.

ΔΟΞΑ

5

50 €

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Γρήγορη ξεφύγες αλλά σε παραδέχομαι και για την συγνώμη που είπες δημοσίως και παραδέχτηκες ότι ξεφύγες λίγοι σαν εσένα ντοπροι δεν σε φοβάμαι εσένα εκεί που θα σε φοβηθω είναι όταν. Το αναιβεις και δεν θα μπορούν ούτε να σε κοιτάνε

Τον κράζετε για ξενύχτια τον λέτε κολοπαιδαρα και παλιό χαρακτήρα τον θεωρείται άσχετο αλλά κάθε χρόνο τον ζητάτε να έρθει στις ομάδες σας.... ΜΌΝΟ ΑΥΤΌ ΤΑ ΛΈΕΙ ΌΛΑ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.