Ποιες περιοχές της Αρκαδίας έπληξε η σφοδρή χιονόπτωση (pics,vid)

Ποιες περιοχές της Αρκαδίας έπληξε η σφοδρή χιονόπτωση (pics,vid)

Ιανουάριος 07, 2017 - 17:29
0 σχόλια

Σε κινητοποίηση ο μηχανισμός της Περιφέρειας για τον εκχιονισμό περιοχών της Αρκαδίας

Στο Συντονιστικό όργανο της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την Αρκαδία και ενημέρωση από τον Κ.Πανουκλιά για τα μηχανήματα που βρίσκονται στους δρόμους και κάνουν εκχιονισμούς βρέθηκε ο αντιπεριφερειάχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας.

Οι εκχιονισμοί ξεκίνησαν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 7 Ιανουαρίου για να μην κλείσουν οι δρόμοι και να απολαύσουν την Αρκαδία οι επισκέπτες της, αλλά και να μην δημιουργηθούν προβλήματα στους μόνιμους κατοίκους.

Αυτήν την ώρα δεν υπάρχουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο και 5 συνεργεία βρίσκονται στους δρόμους για να ρίχνουν αλάτι και να καθαρίζουν τα χιόνια όπου απαιτείται.

Χρειάζεται όμως προσοχή και από τους οδηγούς. Πουθενά χωρίς τις αλυσίδες και φυσικά προϋπόθεση είναι να γνωρίζουν πώς τοποθετούνται.

Ευχαριστίες πολλές στο προσωπικό που δεν έχει ξεκουραστεί, αφού είναι λίγο και χρειάζεται να είναι συνέχεια σε ετοιμότητα για την εξυπηρέτηση των πολιτών τονίζει σε ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Γιαννακούρας.

Σε ετοιμότητα βρίσκονται από την νύχτα οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τον εκχιονισμό περιοχών της Αρκαδίας.

Το νέο χιόνι που έπληξε τη Γορτυνία κατά κύριο λόγο, αλλά και τα χωριά του Φαλάνθου, στην Κυνουρία υπάρχει περισσότερο παγετός, δεν έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα και όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί, αλλά απαιτείται αυξημένη προσοχή και οι αλυσίδες πρέπει να υπάρχουν πάντα για το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθούν.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 5 συνεργεία βρίσκονται στους δρόμους για καθαρίζουν όπου χρειάζεται και να ρίχνουν αλάτι για τον παγετό.

Απολαύστε την χιονισμένη Αρκαδία μας που είναι υπέροχη και προσοχή στις μετακινήσεις.

Ειδήσεις: 
Video: 

Σε ετοιμότητα οι υπηρεσίες της Περιφ. Πελοποννήσου για τα χιόνια


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.