Ποιες ώρες θα είναι κλειστά τα διόδια της Νεστάνης

Ποιες ώρες θα είναι κλειστά τα διόδια της Νεστάνης

Φεβρουάριος 05, 2016 - 22:09
12 σχόλια

Aνοιχτά μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου στις 18:00

Οι αγρότες του μπλόκου Νεστάνης αποφάσισαν να αναστείλουν την κινητοποίηση για απόψε Παρασκευή λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Οι αγρότες δεν θέλουν να θέσουν σε κίνδυνο τους οδηγούς που θα μετακινούνται από την παλαιά Εθνική Οδό Τρίπολης – Άργους και έτσι αποφάσισαν να κρατήσουν ανοιχτά τα διόδια της Νεστάνης μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου στις 18:00, όπου θα συνεχίσουν την κινητοποίησή τους.


12 Σχόλια

Αγαπητοί αγρότες.να δώσετε τους χαιρετισμούς μου στον Μητσοτάκη. και στον Παπασταυρου.

Ισχύουν ακόμη οι εξαιρέσεις για τις ποδοσφαιρικές ομαδες των εφοπλιστών και τους μνημονιακούς πολιτικούς?

Βρε εμεις έχουμε αγρότες πολυτελείας στην Τρίπολη. Χθες το βρασυ είχαν βάλει security να τους φυλανε τα τρακτέρ.

Στα διόδια του Ισθμού δεν μας άφησαν να περάσουμε με την 5 μηνών έγκυο γυναίκα μου λέγοντας ότι αφήνουν να περάσουν μόνο ετοιμόγεννες και όσους θέλους μετάγγιση αίματος. Η εγκυμοσύνη είναι σε κίνδυνο με συχνές αιμορραγίες. Στην Νεστάνη ένας "επαναστάτης αγρότης" ζήτησε να ελέγξει την γυναίκα μου αν είναι όντως έγκυος! Ντροπή σας ρε! Αν πάθαινε κάτι η γυναίκα μου ή το μωρό ποιος θα ευθυνόταν? Να επέμβει άμεσα ο εισαγγελέας! Αρκετά πια!

Βρε αντε μην πω καμιά κουβέντα που μας φροντίζουν κιόλας. ΠΕΡΑΣΤΕ κανείς δεν έχει δικαίωμα να σας πει τίποτα.

Παιδιά αν είναι δυνατόν! !ακούστε τι λέει ο άνθρωπος! Έχουν και λίστα χάριτος? Άμεσα ο εισαγγελέας όμως

εγώ θα έλεγα , αν θέλουμε να λέμε ότι έχουμε δημοκρατία .... να επέμβει ο στρατός ...... για να δούμε άρματα εναντίον τρακτέρ........

Είναι δυνατόν να ποσταρεις συνέχεια ασυναρτησίες σε όλες τις σελίδες; Είσαι πάντα εκτός θέματος και ουσίας και επεμβαίνεις απλώς για να φανεί το όνομα σου. Τι επιδιώκεις;

Εγκυος στον 9 μηνα κ οι αστυνομικοι μα ςεβγαλαν το λαδι για να περασουμε και στα 2 μπλοκα. Ειναι αθλιο αυτο που ζουμε!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.