Ποιες ενέργειες έχουν γίνει για να παραμείνει στη Μεγαλόπολη η Πυροσβεστική;

Ποιες ενέργειες έχουν γίνει για να παραμείνει στη Μεγαλόπολη η Πυροσβεστική;

Σεπτέμβριος 15, 2014 - 20:43
0 σχόλια

Στις 15 με 20 Οκτωβρίου λήγει και επίσημα η αντιπυρική περίοδος και από εκείνη την στιγμή και μετά η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεγαλόπολης αναμένεται να κλείσει και να μεταφερθεί ένα μικρό τμήμα της στα διόδια του ΜΟΡΕΑ στην Βελιγοστή και οι υπόλοιπες δυνάμεις στην Τρίπολη.

Για το θέμα έχουμε γράψει αρκετές φορές εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα έχει συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο , στην Περιφέρεια, έχουν παρθεί αποφάσεις για στέγαση σε άλλον χώρο και έχουν γίνει και πολλές παρεμβάσεις.

Παρόλα αυτά εδώ και 1 χρόνο δεν έχει γίνει το παραμικρό χειροπιαστό έργο για να μπορέσει να στεγαστεί η Πυροσβεστική εκεί που έχει αποφασιστεί.

Ο χρόνος πλέον που έχει απομείνει δεν αρκεί για να γίνει κανένα έργο – παρά μόνο πολιτικές παρεμβάσεις στο αρμόδιο Υπουργείο – και όπως δείχνουν τα πράγματα , τον άλλον μήνα η Πυροσβεστική θα φύγει από την Μεγαλόπολη.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης απευθύνει  το παρακάτω ερώτημα προς τον Δήμο Μεγαλόπολης και προς τον Αντιπεριφεριάρχη Αρκαδίας κ. Γιαννακούρα.

Ποιες ενέργειες έχουν γίνει για να μην φύγει η Πυροσβεστική Υπηρεσία από την Μεγαλόπολη και σε ποιο στάδιο βρισκόμαστε;

Θα αποστείλουμε την ερώτηση μας και στους 2 φορείς και θα αναμένουμε τις απαντήσεις τους.

Πηγή: kafeneio-megalopolis.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.