Ποια σχολεία θα είναι κλειστά στην Αρκαδία

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά στην Αρκαδία

Ιανουάριος 09, 2017 - 20:03
1 σχόλια

Νέα ενημέρωση 07:20

Mε την κακοκαιρία στον νομό Αρκαδίας να συνεχίζεται αλλού περισσότερο και αλλού λιγότερο, τις συνεχείς χιονοπτώσεις και τον παγετό να δυσχεραίνουν τις μετακινήσεις οι δήμοι αποφασίζουν εκ νέου για την λειτουργία των σχολείων.

Το Arcadia Portal επικοινώνησε την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου με τους δήμους του νομού Αρκαδίας και με τους υπευθύνους και σας ενημερώνει για την λειτουργία των σχολείων την Τρίτη 10 Ιανουαρίου.

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Νέα ενημέρωση στις 22:00

Στον δήμο Τρίπολης με τα μέχρι τώρα δεδομένα τα σχολεία  την Τρίτη 10 Ιανουαρίου σε ολόκληρο τον Δήμο θα παραμείνουν κλειστά. Όπως μας ενημέρωσε ο αντιδήμαρχος κ. Βρέντας νέα ενημέρωση θα υπάρξει το απόγευμα της Τρίτης  για την λειτουργία των σχολείων την Τετάρτη. (Δείτε ΕΔΩ)

ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ Ενημέρωση 07:00

 Τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας δεν θα λειτουργήσουν σήμερα 10/1/2017 λόγω καιρικών συνθηκών. Η μεταφορά των μαθητών είναι αδύνατη,αφού δεν μπορούν να προσέλθουν εγκαίρως τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ από την Τρίπολη.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΤΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ 8:00

Κλειστά τα σχολεία και στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας... Σήμερα 10/1/2017

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Νέα ενημέρωση 22:40 

Σε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον δήμαρχο Μεγαλόπολης κ. Δ. Παπαδόπουλο, πληροφορηθήκαμε ότι τα σχολεία της Μεγαλόπολης δεν θα ανοίξουν. O Δήμαρχος Μεγαλόπολης λόγω της νέας χιονόπτωσης λίγο πριν τις 22:00 ανακοίνωσε ότι τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά. (δείτε ΕΔΩ)

ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε και με τον αντιδήμαρχο κ. Μητρόπουλο πληροφορηθήκαμε ότι τα σχολεία του δήμου δεν θα ανοίξουν καθώς υπάρχουν δυσμενείς καιρικές συνθήκες οι οποίες δεν επιτρέπουν την σίγουρη και ασφαλή μετακίνηση των μαθητών.(δείτε ΕΔΩ)

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Θα σας παρακαλούσα θερμά αν έχετε οποιαδήποτε ενημέρωση μεχρι αργά το βράδυ για τα Δήμ Σχ.τριπολης να το μάθουμε έγκαιρα γιατί εργαζόμενοι ειμαςτε και πρέπει να ξέρουμε τι τελικά θα αποφασιστεί κι όχι να ψάχνουμε τελευταία στιγμή σε ποιους θα αφήσουμε τα παιδια μας αν τελικά δεν ανοίξουν αυριο.σας ευχαριστω

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.